Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun

Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun

Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun. Op Instagram plaatste ze gisteren een post waarop te zien was dat ze haar vrienden wil bedanken. Ze hebben haar gesteund toen ze bekend had gemaakt een einde te hebben gemaakt aan de relatie met Thijs Römer.

Einde relatie

Die arme ballerina, Igone de Jongh, maakte onlangs bekend de relatie met Thijs Römer te hebben beeïndigd. De twee waren al een tijd samen. Zelfs toen de eerste geruchten naar buiten kwamen over de vieze dingen die Thijs had gedaan, stond Igone er nog steeds.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Thijs heeft momenteel afstand genomen van de buitenwereld, omdat hij binnenkort nog een rechtszaak aan zijn broek heeft hangen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij zou (inmiddels jaren geleden) drie minderjarige meiden op een ongepaste manier hebben benaderd. Vorig jaar kwam Nena Kruizenga hier als eerste mee naar buiten.

Veel steun

Igone riep nog heel stoer dat ze hun best gingen doen vanwege de kinderen, maar dat heeft niet mogen baten. Ze maakte bekent Thijs met moeite te hebben verlaten. Daar kreeg ze schijnbaar veel positieve reacties op, want ze bedankt haar vrienden voor de steun van de afgelopen tijd.

Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun

Ze deelde een schattige video van een Aziatisch kindje die iets schattigs zegt (?) in haar verhaal en schreef erbij: “to my close friends, you are amazing”. En dat is mooi, hè? Die arme Thijs kan waarschijnlijk helemaal nergens meer op rekenen, want niet alleen Igone, maar ook zijn manager heeft hem gedumpt.

Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun
Igone de Jongh bedankt vrienden voor de steun 3