Televisie

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen op vakantie gespot

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen op vakantie gespot

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen op vakantie gespot. En dat is bijzonder, want na het schandaal van Jeroen die zijn machtspositie op een seksuele manier zou hebben misbruikt op de werkvloer, had Linda hem zogenaamd verlaten. Yvonne beweert al een tijdje dat de twee gewoon nog samen zijn en wat blijkt nu…?

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Jeroen Rietbergen (Vieze Jeroentje) kennen we allemaal. En niet om zijn muzikale talenten, maar om het seksueel grensoverschrijdende gedrag dat hij vertoonde tijdens werkzaamheden bij The Voice Of Holland. Jeroen is daar nog niet voor veroordeeld door het rechtssysteem, maar wel al door de maatschappij. Linda de Mol zou bij hem weg zijn gegaan om bovengenoemde redenen.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen op vakantie gespot

Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer beweert al die tijd al dat Linda en Jeroen gewoon nog samen zijn. Niemand geloofde haar, maar nu blijkt: “Lin en Vieze Jeroentje schijnen samen een rondreis te maken door Chili. Op 3 januari kreeg ik een melding van een spion dat VJ was gespot op Schiphol.” Oeh…! En wat blijkt nou? “Een andere spion spotte VJ namelijk samen met Lin (!) op 5 januari op het vliegveld van Chili”, aldus Yv.

Linda de Leugenares

Ah, ohh… Linda de gevallen televisiekoningin blijkt een leugenaar te zijn die haar criminele mannetje in het geheim nog ziet. Hoe hebben ze dit ‘op heterdaadje’ dan opgelost? “Het stel werd herkend door Nederlanders en Lin en VJ schoten meteen in de stress. Er werd de Nederlanders meteen nadrukkelijk gevraagd om geen foto te maken”, legt Yvonne verder uit. Linda, Linda, Linda…

Nog geen reacties