Televisie

Manager dumpt Thijs Römer: ‘iedereen laat hem vallen’

Manager dumpt Thijs Römer: 'iedereen laat hem vallen'

Manager dumpt Thijs Römer. Nadat Thijs gedumpt werd door zijn geliefde Igone de Jongh, stopt nu ook zijn manager ermee. Nog voordat de bom ontploft, wisten zowel Igone als de manger op tijd weg te komen. ‘Iedereen laat hem vallen’, wordt geroepen bij RTL Boulevard.

Drie minderjarige meiden

Binnenkort wordt Thijs Römer vervolgd voor online zedendelinquenten jegens drie minderjarige meiden. Inmiddels zijn dit zaken die zich jaren geleden hebben afgespeeld. De meiden in kwestie waren toen tussen de 14 en 16 jaar. Het lijkt erop dat Igone en zijn manager voorspellen dat de veroordeling niet in zijn voordeel zal gaan uitpakken, Manager dumpt Thijs Römer.

Manager dumpt Thijs Römer

Gisteren bleek al dat Igone de Jongh Thijs verlaten had. Later bleek bij RTL Boulevard: Manager dumpt Thijs Römer. “Het is heel eenzaam voor Thijs. We hebben vandaag ook gebeld met Robin Goudsmit, het management van Thijs. The Fame Game had het management van Katja, van Igone en van Thijs en Robin Goudsmit zegt vandaag tegen ons: ‘Ik doe ook het management van Thijs niet meer, Manager dumpt Thijs Römer.’ In een bijzin”, weet Aran Bade (verslaggever van RTL Boulevard) te vertellen.

‘Iedereen laat hem vallen’

Verder legt Aran uit: “Het moet nog voorkomen. We weten niet goed hoe dit verder gaat aflopen voor Thijs, maar het ziet er niet goed uit, zeg ik er wel bij. Maar dat iedereen nu afstand doet van hem, inclusief zijn geliefde Igone, ja, dat valt heel zwaar vandaag.” En dat zal inderdaad wel een bittere pil zijn voor Thijs die bij de eerste geruchten nog stellig ontkende er iets mee te maken te hebben.

Katja Schuurman heeft het zwaar

Samen met ex-partner Katja Schuurman heeft Thijs een kind. Aran weet te vertellen dat zij het ook een ingewikkelde situatie vindt: “Ze hebben samen een dochtertje. En toen merkte ik ook, en ik heb na afloop ook nog met mensen gesproken, hoe heftig het is ook voor de entourage rondom Thijs. Ik heb gehoord dat Katja er echt heel erg zwaar mee zit en ik kan me dat ook voorstellen.”

Alles overhoop

In Shownieuws zei Evert Santegoeds ook nog iets snuggers: “Het is een affaire die hem de rest van zijn leven zal blijven achtervolgen. Je merkt nu al dat hij al zijn werk kwijt is, zijn privéleven ligt overhoop, zijn huwelijk is ten einde.” En dat klopt. Mocht het echt zo zijn dat Thijs zich schuldig heeft gemaakt aan hetgeen hij nu terecht voor staat, dan is het misschien best verdiend en zou ik willen zeggen: ‘was gewoon met je tengeltjes van die minderjarige meisjes afgebleven!’ Mocht blijken dat Nena de boel uit haar duim gezogen heeft, dan is dit allemaal wel erg triest… We zullen het nog even moeten afwachten.

Nog geen reacties