Tim Hofman negeerde slachtoffer Thijs Römer

Tim Hofman negeerde slachtoffer Thijs Römer

Tim Hofman negeerde slachtoffer Thijs Römer toen ze om hulp vroeg. Nena Kruizenga, de meid die meer aandacht nodig heeft dan zuurstof, is van de drie vermeende slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Thijs. Zij vertelt op Instagram over de keer dat ze Tim Hofman om hulp vroeg, maar geen antwoord kreeg.

Een schreeuw om hulp

Wat verschrikkelijk is dat, zeg. In de mailbox van BOOS verschijnt een mail met meer dan serieuze ondertoon. Het gaat over een meisje die op minderjarige leeftijd slachtoffer was van seksueel misbruik. Wat doet trutje Tim Hofman die altijd zo gigantisch deugt? Hij dumpt het mailtje in de prullenbak.

Inmiddels is Nena Kruizenga 20 jaar, maar toen het zedendelinquent plaatsvond was zij nog minderjarig. Pas toen Juice Channel afgelopen lente naar buiten kwam met verhalen over Thijs, durfde Nena met haar verhaal naar buiten te treden. Al snel volgden er anderen.

Tim Hofman negeerde slachtoffer Thijs Römer

Nu plaatst ze op haar Instagram: “Wat niemand wist is dat ik vorig jaar al mailtjes heb gestuurd aan BOOS van Tim Hofman, omdat ik niet wist hoe ik dit moest aan pakken. Nooit een reactie gehad. Dus ik heb het echt wel op andere manieren geprobeerd.” Tim, Tim, Tim, Tim… Val je nu even door de mand, zeg. De trut die altijd zo moet deugen heeft dit mailtje even genegeerd.

‘De waarheid komt altijd boven water’

Dat je er geen aflevering van maakt, prima, maar reageer op z’n minst op het meisje. Misschien is er wel iets heel ernstigs aan de hand… Nena zegt over de kwestie met Thijs nu: “Zoals ik vanaf het begin al zei: ‘De waarheid komt altijd boven water.’ Alleen kon/mocht ik destijds niks zeggen. Alle haat destijds heeft mij wel veel verdriet gedaan, omdat ik wist hoe het zat en ik het liefst alles online gooide, alleen dit kon helaas niet.”

Aandachtszoeker

En nu hebben wij haar ook al eens eerder een aandachtszoeker genoemd, maar zelf zegt ze daarover: “Ik snap het aan de andere kant ook wel. Mensen denken snel: weer zo’n aandachtskind die sensa zoekt. Maar nee.” Maar, ja. Tuurlijk is ze wel een aandachtskind die sensa zoekt. Dat zegt niets over of het wel of niet waar is dat Thijs Römer dit gedaan heeft, maar ook iemand die echt slachtoffer is van deze zaak gaat daar niet dagelijks de media over opzoeken. Hou toch op.