Tim Hofman valt een man aan: ‘Negers noem ik negers’

Tim Hofman valt een man aan: ‘Negers noem ik negers’

Tim Hofman valt een man aan op Twitter. Deze man schrijft namelijk teksten als: ‘negers noem ik negers’ en daar is Tim natuurlijk helemaal niet van gediend. Als een links trutje reageert hij op die ene Jan met een sarcastische opmerking.

‘Negers noem ik negers’

Schijnbaar stond ene Jan gisteren eens op van zijn luie stoel, legde zijn puzzelboekje opzij en begon zijn frustratie te uiten op Twitter. Hét platform om frustraties te uiten. Hij schrijft boos: “Ik eet negerzoenen, jodenkoeken, zigeunersaus (want zo heten die dingen nou eenmaal). Negers noem ik negers (want dat is een doodnormaal neutraal woord). Zwarte Piet is zwart, omdat die dat al 150 jaar is. Ik ben absoluut geen racist en laat mij dar ook niet opdringen!” Jan, denk aan je hart.

Tim Hofman valt een man aan

Trutje Tim Hofman voelt zich in zijn ultieme deugziel natuurlijk genoodzaakt om op Jan te reageren. Hij schrijft er sarcastisch onder: ‘Heel gaaf Job! Erg kicke’. Mis ik de grap of denkt hij echt even dat de man Job heet? Maakt verder ook niet uit. Tim de Deuger heeft zich weer van z’n beste kant laten zien.

Nieuwe wetgeving in Indonesië

Vandaag werd ook bekend dat er in Indonesië een nieuwe wet is aangenomen. Daar is het vanaf dit moment verboden om seks te hebben voor het huwelijk. Dat geldt voor zowel inwoners als bezoekers van het land. Juist. Dit is natuurlijk ook een achterlijke wetgeving waar we ons in Nederland niets bij zouden kunnen voorstellen (al zou Dennis er geen moeite mee hebben aangezien zijn relaties toch seksloos zijn).

Bang om de juiste woorden te gebruiken

Eens dat het een idiote wetgeving is, maar het mooie is dat Tim hier dan ook weer op reageert zonder te benoemen dat het de Islam is die voor deze wetgeving heeft gezorgd. Op Teletekst is het nieuwsitem te lezen. Zij schrijven onder andere: “De wet ontstond onder invloed van de politieke Islam.” Maar Tim Hofman schrijft op Twitter: “conservatieve mannen aan het roer doet een land altijd wel goed hè.” In de woke-gemeenschap is het namelijk verboden om te zeggen dat het komt door de Islam. Dat is namelijk discriminerend. Godsammekrake, zeg…

Tim Hofman valt een man aan
Tim Hofman valt een man aan: ‘Negers noem ik negers’ 4
Tim Hofman valt een man aan
Tim Hofman valt een man aan: ‘Negers noem ik negers’ 5