Tim Hofman mag wel filmen bij NOS!

Wat is dit nou? Wij werden bruut weggestuurd door een onzekere tiener die beveiliger speelde, maar Tim Hofman mag wel filmen bij NOS!

Jan en Dennis waren genoodzaakt om een clip op te nemen waarin de (toekomstige) kijker van Roddelpraat wordt toegesproken om ons te steunen. Één van de shots werd opgenomen voor dat tergend lelijke gebouw van NOS. En wat blijkt? Je mag OP HET MEDIAPARK geen opnames maken voor het blok beton van NOS.

Op het MEDIApark of all places, voor een gebouw wat nog lelijker is dan Jan zelf, word je verboden om een opname te maken. Jan heeft de onzekere beveiliger in kwestie al genoeg uitgescholden en ook in de aflevering is Jan’s frustratie goed voelbaar. MAAR WAT BLIJKT (sorry voor de vele hoofdletters in het artikel, maar dat draagt bij aan de journalistieke waarde)… Tim Hofman mag gvd natuurlijk weer wél filmen voor het gebouw.

In de uitzending van BOOS van gister ging Tim met zijn team langs bij NOS en daar hadden ze schijnbaar geen problemen mee. We zijn beledigd en voelen ons wederom benadeelt. Dat bewijst eens te meer dat onze clip noodzakelijk is geweest en verder dient te worden verspreid. Bekijk de uitzending (en clip) hieronder en SPREAD THE WORD!

18 reacties op “Tim Hofman mag wel filmen bij NOS!

  • SON zegt:

   Bevalt het de NOS niet dan doet het geen zaken. Ze gaan echter voorbij aan het feit dat de NOS van en voor ons allemaal zou zijn. Oplossing heel simpel. Net als the UK. Abonnementje en je kunt NOS kijken en anders niet maar dan ook geen kosten.

   6
   0
 1. MEDIA MAFFIA zegt:

  Tim heeft z’n werk goed gedaan voor zijn bazen bij de NOS/NPO en John de Mol een kopje kleiner gemaakt omdat deze te machtig werd voor de NOS/NPO.

  3
  1
  • Snelkookpan zegt:

   Dat hysterische gegil koop ik niks voor. Duidelijk geval van rechtsongelijkheid door de overheid dus ombudsman of rechtbank.. als maar eens terug met die worsten vingers

   1
   0
 2. Tim Hofman methode zegt:

  Hallo Jan en Dennis,

  Ik begrijp dat jullie erg BOOS zijn, ik nodig jullie daarom graag uit voor de volgende aflevering van BOOS om die hypocriete eikels van de NPO eindelijk eens aan te pakken.

  Groeten,

  Tim Hofman

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.