Thijs Römer stopt voorlopig met zijn werkzaamheden

Jaaa, jaaaa, jaaaaa, jaaaaaa… Thijs Römer stopt voorlopig met zijn werkzaamheden, omdat hij te veel zou hebben gewerkt de afgelopen tijd. Dat verklaart zijn manager, maar wij weten wel beter.

Afgelopen tijd was hij in twee verschillende dramaseries te zien en zou nu onderdeel zijn van de film Oei, ik groei, maar de productiemaatschappij van de desbetreffende film liet weten dat Thijs er zelf voor had gekozen om toch niet mee te werken aan de film.

Wat dan wel weer iets te toevallig is, is het feit dat Thijs een aantal maanden geleden beschuldigd werd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen een meisje van veertien. Inmiddels is het meisje meerderjarig en duidelijk ook niet vies van aandacht, maar dat ter zijde.

Thijs Römer ontkent de beschuldigingen glashard, maar het feit dat hij z’n werkzaamheden nu stillegt, zou er zeker mee te maken kunnen hebben. De gemiddelde slager om de hoek heeft het drukker met zijn werkzaamheden als dat Thijs dat de afgelopen tijd heeft gehad, dus dat is gewoon onzinnig.

Thijs verklaarde inmiddels maanden geleden al: “Het verhaal over een toentertijd veertienjarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

De waarheid zal ooit nog wel eens boven tafel komen. Voor nu is het afwachten tot meneer weer tevoorschijn komt, maar dat laat nog wel even op zich wachten. Thijs maakt zich nu gewoon overduidelijk zorgen over de kwestie met het meisje.

11 reacties op “Thijs Römer stopt voorlopig met zijn werkzaamheden

  1. Opa Hoofdpiet. zegt:

    We zullen die weke donderstraal eens leren wat hard werken is. En het grote boek van Sinterklaas er eens op naslaan of deze donderstraal een jokkebrok is.

    2
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.