Uit eerste hand

Amalia en haar vriendje zijn uit elkaar

Amalia en haar vriendje

Waar de Story in november nog op de cover een foto plaatste van prinses Amalia en haar Duitse vriendje, plaatst het blad nu een cover met tegenovergestelde kop: Amalia en haar vriendje zijn uit elkaar.

Het is nog niet bevestigd door de Koninklijke familie, maar zowel de Story als Yvonne Coldeweijer hebben duidelijke vermoedens. Inmiddels alweer een tijdje terug zei Yv Cold: “Wie denkt dat mijn favo juice over André gaat, heeft het helemaal mis. Met stip is dit namelijk juice over onze prinses Amaal.”

Helemaal leuk natuurlijk, maar wat was de juice die ze toen deelde? “En ik heb iets gehoord wat ik zielig vind. Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en ze was heel verdrietig.” Yv vond het zielig voor de prinses. Wij zouden dat ook vinden als het allemaal echt bijkt te zijn, hoor. We zijn niet helemaal cold hearted.

Yvonne vindt het zelfs zo zielig dat ze helemaal het kontje van de kroonprinses likt: “Amaal, laat weten wat we voor je kunnen doen. Is het je vriendje? Moeten we hem laten liquideren? (Dat kun je vast zelf ook wel regelen via je pa). Moet ik een Aperolletje Spritz voor je inschenken? Of liever een wod? Let me know. We got you.” Ja. Nee, gewoon.

Nog geen reacties