Uit eerste hand

Rogier Smit heeft weer wat aandacht nodig

SCOOP: Rogier Smit (LEEEUKKK!!!) werkt in snackbar - Rogier Smit heeft weer wat aandacht nodig

Gisteravond kon Rogier niet slapen en was op zoek naar wat aandacht. Waarschijnlijk nadat hij middelen had gebruikt, want dit kan niet uit een nuchter persoon komen (zou je denken).

Rogier verkeerd wel vaker in een verwarde toestand. Een duidelijk voorbeeld hiervan was het moment dat hij uit de rechtszaal kwam na het afronden van zijn scheiding met Frank en de verslaggevers niet normaal te woord kon staan. Of hij aan de middelen zit of dat er een verbinding in zijn hersenpan verkeerd is aangelegd weten we niet, maar gisteravond bewees hij eens te meer dat er wel degelijk iets niet helemaal goed gaat.

Al deze teksten zijn weer erg moeilijk te lezen, omdat de grammatica ver te zoeken is, maar het komt er op neer dat hij vindt dat Dennis in het bijzonder de toekomstige koningin niet goed behandeld. Dennis zou zich moeten schamen! Haha.

Ook de mok die te koop is in onze webshop is hij het niet mee eens. Hij schrijft erbij dat we het hier later nog over zullen hebben en gebruikt de hashtag #amanwithaplan. Nou, we zijn benieuwd! Zelf wilde hij geen mok hebben, omdat hij uit kop en schotel drinkt… Gemiste kans.

Rogier liet ons weten dat we een goed boek moesten lezen of iets nuttigs met onze tijd moesten gaan doen “PUNT ik moet door nu”, aldus Rogier in de onze dm. Al met al heeft hij ons weer even goed vermaakt.

Nog geen reacties