Niet LEEEEUUUKKK: Rogier Smit weer aan de snuif

Rogier Smit

Als je de beelden terugkijkt van hoe hij de rechtszaal gisterenavond verliet, kan je maar 1 ding denken: Rogier Smit weer aan de snuif. Of andere troep, maar wat het ook is: goed gaat het niet.

Shownieuws was daar aanwezig. Al rokend is de eerste vraag die hij stelt waarom er geen tafeltje gedekt staat om aan te lunchen om vervolgens aan de verslaggever te vertellen dat hij verliefd op hem is en dat hij daarom zo verward overkomt. Wat is er mis met deze gozer?? Misschien is hij gewoon van slag omdat hij de 10 ruggen per maand niet gaat krijgen.

Natacha Harlequin vindt de reactie van Rogier echter helemaal logisch. Ja, je hebt gelijk hoor schat. Het is heel normaal als iemand zulke achterlijke uitspraken doet. Waarschijnlijk leeft ze zelf ook elke dag tussen de junks. Rogier deelt daar wat over in zijn Instagram-story. Zijn reactie is ook moeilijk te lezen, omdat hij ook hier moeite heeft om een normale tekst uit zijn mond te krijgen.

Coke maakt meer kapot dan je lief is, lieve mensen.

13 reacties op “Niet LEEEEUUUKKK: Rogier Smit weer aan de snuif

  1. Koetlife zegt:

    Lieve Rogier, het komt wel goed, ik heb met Melanie ook een nare scheiding doorgemaakt waardoor ik us pielke kwijt was geraakt aan die kermisklant. Nu woon ik ook in een vakantiepark net zoals jou.

    1
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.