Frank en Rogier zijn nu echt gescheiden

Frank en Rogier zijn nu echt gescheiden

De rechter heeft gesproken. Frank en Rogier zijn nu echt gescheiden en Frank hoeft (natuurlijk) geen 10.000 euro per maand aan Rogier te betalen.

Frank en Rogier zijn nu echt gescheiden. En wat misschien nog wel mooier nieuws is: Frank durft weer te gaan flirten. Wat fijn. Hij reageert tenminste nog wel even op beeld bij RTL Boulevard. Dat fragment is hieronder te zien. Rogier loopt daarentegen als een junk op de achtergrond langs met een zonnebril op en wil geen commentaar geven. Het lijkt Famke Louise wel.

Gefeliciteerd Frank! Dat je nu maar een minder gestoorde liefde gaat vinden.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

21 reacties op “Frank en Rogier zijn nu echt gescheiden

 1. Geert Bafman zegt:

  Hoi Jan, vind je zelf dat je nog geloofwaardig over vreemdgaande BN’ers kunt schreeuwen als je zelf uren per dag besteedt aan met lekkere jonge meiden dm’en en o.a. dickpicks te sturen? En dat is alleen nog maar wat je toegeeft? Gr, Geert Bafman

  20
  14
  • Toon zegt:

   Geert vuile kank3rlijer, ik had gehoopt dat mijn reactie een keer bovenaan zou staan. En jouw reactie is ook nog eens gekopieerd kank3rf1ikker.

   9
   17
  • Rukkertje Lorenzo zegt:

   Toon wat ben jij een ongelooflijke randdebiel. Een lul met vingers. Ga je mond spoelen. Je moeder heeft je lekker opgevoed zeg. Eikelbijtertje

   2
   1
 2. Toon zegt:

  En hoe zit het tussen Jan en Joyce? Krijgt Jan nog een kans na het akkefietje van een paar dagen terug of gaat Joyce nu ook een ander n3uken?

  10
  2
  • Big die in glasbak woont zegt:

   Ik (73) en mijn vriend (18) uit Slowakije zijn ook uit elkaar.
   Hij wilde mij niet penetreren met een vulpen. Daar kick ik op.

   Burp
   Burp
   Hik
   Hik
   5 euro
   5 euro
   Jan Roos
   Jan Roos

   2
   4
 3. Ben el Haram zegt:

  Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is dat niet zo.
  “Ik weet daar niets van”, zegt hij.

  1
  2
 4. Floris Weyers zegt:

  Wil via deze weg even mijn excuses aanbieden aan de Brabo’s die ik onlangs heb beledigd, er is nog erger volk (bijna ondenkbaar) maar dat zijn de Limburgers en Belgen.

  3
  7
  • Manege het edele befpaerd zegt:

   Het Belgisch trekpaard ook wel ‘brabander’ of in Wallonië ‘race de trait belge’ genoemd, is het zwaarste paard onder de trekpaarden. Hij vindt zijn oorsprong in Brabants België en is een afstammeling van het oude bospaard.

   3
   1
  • Omroep Brabant zegt:

   De Brabander is achterbaks. Zeggen de Brabanders waar het op staat of vermijden ze liever conflicten? En als je niet direct durft te zijn, werkt dat dan niet het roddelen in de hand?

   3
   2
  • Ken uw geschiedenis zegt:

   in 1831, toen het schip van Van Speijk door een woedende menigte Brabanders werd aangevallen,liet hij zijn eigen schip ontploffen. De laatste woorden van Van Speijk zijn geweest: “ Liever de lucht in dan een infame Brabander te worden”.

   2
   2
  • Brabant en Limburg onafhankelijk zegt:

   Beste Floris, het zij je vergeven, het is waar, wij komen wat simpel en achterbaks over maar we menen het wel goed.

   2
   1
  • EINDHOVEN zegt:

   Sorry Floris, ons mam weet niks van mijn h0erenbezoek, bij ons in Brabant bezoek ik voornamelijk de parken, bosjes en parkeerplaatsen om wat bij te verdienen als schandknaap.

   2
   0
  • Lachen_NL zegt:

   Amice,

   Klopt helemaal Brabo’s op 3 en Limburg op 1 en België op 2

   Bij Limburgers bedruipt je ook het gevoel je lult niet alleen dom maar je bent het ook echt

   0
   0
 5. Jan de Beffert uit Bergen zegt:

  Er hangen donkere wolken boven mijn relatie met Joyce momenteel. Ach terug uit Spanje neem ik wat leuks voor haar mee. Maar eerst daar eens heerlijk beffen en de minibar slopen hik hik

  2
  2
 6. Installatiebureau 24/7cm zegt:

  Jan en Dennis zijn ook redelijk lui geworden, elke uitzending allerlei non-topics zoals de pik van de eigenaar van Santé die Dennis zijn zus had geproefd waardoor Dennis jaloers was geworden. En maar bedelen.

  5
  2
 7. guardia civil zegt:

  Señoras, cuidado, el lamedor de coños de Bergen ha sido visto. Dames kijk uit, de Beffer uit Bergen is gesignaleerd.

  4
  1
 8. Moeder van Jan, wiens schuld het eigenlijk is zegt:

  Ik kreeg kleine Jan, 3 jaar, maar niet aan de gortepap met klonten. Totdat ik de vagijn van een van de poppen van zijn zus er mee besmeerdde. Sinds die tijd likte het ventje gulzig en werd een liefhebber

  2
  1

Reacties zijn gesloten.