Famke Louise vertelt over een ‘zware tijd’

Famke Louise vertelt over een 'zware tijd'

Famke Louise vertelt over een ‘zware tijd’. Een volger stelt haar een vraag op Instagram waar ze wel heel erg zielig op reageert. Ze kan zich ook altijd zo ontzettend goed aanstellen, hè? Dit keer is onderwerp van de aanstellerij het ouderschap.

Een hoopje stront

Dat achterlijke wijf van een Famke Louise heeft weer iets om over te janken. Dit keer gaat het over hoe zwaar het ouderschap wel niet voor haar was. Daarom moest ze haar muziekcarrière een jaar lang aan de kant schuiven. Wat een hoopje stront is dit jankverhaal van haar weer.

Famke Louise vertelt over een ‘zware tijd’

Een volger op Instagram stelt haar de vraag of ze de stap richting de muziek een moeilijke vond. Ze antwoordt hierop met: “Nou, ik wilde nooit stoppen, maar de situatie mbt de zwangerschap en het eerste jaar met baby waren gewoon zo ontzettend zwaar dat ik gewoon niet in staat was om op het podium te staan.” Godsammekrake… Een normale vrouw staat na het zwangerschapsverlof toch ook echt weer te werken. Dit is een mooie omschrijving van iemand die zich onwijs aanstelt en verwent is.

Het licht ging aan

Op een gegeven moment ging er voor Famke (veel te laat) weer een lichtje branden: “Famke Louise vertelt, ik bereikte toen een punt dat wij de routine met Nowie vonden en ik meer tijd had voor mezelf en dan ga je nadenken. Vanaf dat moment ben ik gelijk weer naar de studio gegaan en ben m’n passie gaan uitoefenen.” En daar danken wij god op onze blote knietjes voor. Oh, nee, niet… Helemaal niemand is blij dat ze weer wat gaat doen.

‘Het leven gaat door’

En dan komt als klap op de vuurpijl van de aanstellerij,Famke Louise vertelt: “Wij hebben zoveel lieve mensen om ons heen die helpen (familie), dus in de toekomst hebben we genoeg steun. Het leven gaat door en ook als ouders zijnde. Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik weer op dit punt in m’n carrière zou staan. Wij beide zijn super gelukkig en supporten elkaar.” Ik wil een klein stukje graag herhalen: ‘het leven gaat door’. Alsof er iets ergs gebeurd is. Er is toch juist iets gebeurd wat er voor zorgt dát je leven doorgaat. Je hebt namelijk een kind op de wereld mogen zetten… Ugh…

Famke Louise vertelt over een 'zware tijd'
Famke Louise vertelt over een 'zware tijd' 3