Uit eerste hand

Gio Latooy beledigt ex-vriendin Jade Anna

Gio Latooy beledigt ex-vriendin Jade Anna

Gio Latooy beledigt ex-vriendin Jade Anna. Hij plaatste gisteren namelijk een foto op zijn Instagram en schreef daar een caption bij die duidelijk aan haar gericht was. Ze heeft de post ook niet geliked.

Kinderachtig gedoe

Wat een kinderachtig gedoe allemaal… Gio Latooy en Jade Anna zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar, maar schijnbaar blijft het een onderwerp van gesprek. Ze verdienen namelijk veel geld aan de break-up, dus waarom zouden ze het niet doen? Geef ze eens ongelijk. Dat maakt het overigens niet minder irritant.

‘Happy me’

In ieder geval… Gisteren plaatste Gio een post op Instagram. Het is een foto van zichzelf in Marbella. In eerste instantie plaatste hij de post met de caption ‘happy me’ erbij, maar veranderde de post later. De post die hij eerder plaatste, werd door Jade ook geliked, maar…

Gio Latooy beledigt ex-vriendin Jade Anna

Toen Gio de caption had aangepast naar ‘her loss’ was de like van Jade nergens meer te bekennen. Zou ze die nou echt verwijderd hebben? Of heeft Gio een hele nieuwe post geplaatst die ze gewoon niet meer geliked heeft? We weten het niet. Wel weten we dat het allemaal een vrij kinderachtige poppenkast is. Ga maar weer gewoon met Danique Hosmar naar bed, Gio Latooy beledigt ex-vriendin Jade Anna. Dan zijn wij ook van dat gezeik rondom die relatiebreuk af.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties