Danique Hosmar pronkt met nieuwe auto

Danique Hosmar pronkt met nieuwe auto

Danique Hosmar pronkt met nieuwe auto. Ze plaatst een foto van haar nieuwe bolide op Instagram. Zou ze deze van Gio Latooy hebben gekregen? In ieder geval schrijft ze ook niet dat ze deze zelf gekocht heeft of waar die anders vandaan komt. Dat is wel opvallend…

Danique Hosmar pronkt met nieuwe auto

“AAAAH EINDELIJK EEN AUTO!! 🫶🏼 Zoals jullie weten woon ik in een dorpje in Overijssel en moet ik dus heel vaak uren in de trein zitten. En helaas werkt de trein nooit mee zoals je wilt haha. Ik ben afgelopen maand 4 keer een uur te laat geweest door het OV, oeps 🤓. Zo zo zo dankbaar. En of course een bedankje naar jullie, want zonder jullie had ik dit niet kunnen doen🥹💘”, schrijft ze op Instagram.

Een schattig autootje

De vraag is dan natuurlijk nog of ze deze echt zelf gekocht heeft of dat dit het eerste cadeautje is dat ze van haar nieuwe vriendje Gio Latooy kreeg. We weten het antwoord niet, maar we feliciteren haar alsnog met naar nieuwste aanwinst! Want eerlijk is eerlijk: het is een schattig autootje. Vooral de meid de prominent op de foto staat steelt het mooie beeld.