Het bewijs dat Gio Latooy met Danique Hosmar date

Het bewijs dat Gio Latooy met Danique Hosmar date

We hebben het bewijs dat Gio Latooy met Danique Hosmar date. Of eigenlijk heeft onze vriend Dutchperformante voor dat bewijs gezorgd. Hij plaatste namelijk een video online waarbij YouTuber Gio aan de leugendetector hangt en overduidelijk over een aantal zaken liegt.

Moeilijke vragen

Dutchperformante plaatste een video op YouTube met Gio Latooy die aan de leugendetector hangt. Hier wordt hem het vuur aan de schenen gelegd. Er worden verschillende moeilijke vragen aan hem gesteld die voornamelijk over Jade Anna of een eventuele nieuwe liefde gaan.

Jade Anna had verkeerde intenties

Op een gegeven moment wordt aan Gio gevraagd of hij denkt dat Jade bij hem was met de juiste intenties. Natuurlijk antwoordt hij daar meteen op met: “ja”, maar de leugendetector laat toch iets anders zien. Er wordt dus getwijfeld aan de intenties van Jade Annnaaaaa.

‘Was ze met jou gegaan als je vakkenvuller was?’

En dan komt er een prachtig moment in de video. De man achter de leugendetector (Andr茅) zegt: “Ik heb wel een vraagje. Nou ja, mijn vrouw was RoddelPraat aan het kijken en toen was de vraag van: ‘was ze ook met jou gegaan als je bijvoorbeeld bij de Albert Heijn vakkenvuller was geweest?'” Haha! Nu al een mooie man, die Andr茅. Gio antwoordt natuurlijk met ‘ja’ en volgens de leugendetector klopt dat antwoord. Tuurlijk.

Het bewijs dat Gio Latooy met Danique Hosmar date

Vervolgens vraagt Dutchperformante aan hem: “Ben je op het moment met iemand anders aan het daten?” Daar antwoordt Gio snel op met: “Nee.” Maar onze vriend denkt er anders over: “Echt niet? Hebt gedate? *kuch* Danique *kuch*”. Gio lacht het weg en blijft ontkennen: “Haha! Nee, nee, nee, nee.” Het blijft lang stil en dan schudt Andr茅 met zijn hoofd. Gio liegt! Dit is het ultieme bewijs dat hij wel aan het daten is met Danique Hosmar. Zoals we al zeiden…

Toch geeft hij in hetzelfde interview te kennen dat hij wel denkt ooit nog weer met Jade samen te komen. Al heeft hij daar nu geen behoefte aan. Hmm… De tijd zal het moeten leren, maar als je eenmaal met Danique bent geweest kan je Jade wel gedag kussen.