Gio Latooy ligt alweer met een ander meisje in bed

Danique Hosmar wil Gio Latooy: 'had met mij kunnen zijn'

We zouden leugenaars zijn met onze scoop dat het uit was tussen Gio en Jade Annaaaaaa. En wie hadden er toch gelijk? Juist. Wij. En wij zeiden toen ook dat hij al lag te krikken met Danique Hosmar. Zou ook allemaal onzin zijn. En wat blijkt dus ook gewoon waar te zijn? Juist.

Want hier staan ze samen op film. En Hanwe helpt het mutsje er even aan herinneren dat wij het over haar hadden. We krijgen meerder berichten binnen die het bevestigen. Enfin, het duurt vast nog even voordat we hier ook gelijk in gaan krijgen. Want ze zoemt om hem heen als een stel bijen opzoek naar nectar.

Veel aandacht voor Gio Latooy zijn Liefdesleven

Er is onlangs veel aandacht geweest voor het liefdesleven van Gio Latooy. Dennis Schouten & Jan Roos meldde enige tijd geleden dat het uit was tussen Gio Latooy en Jade Anna, en deze bewering is recent bevestigd door een filmpje waarin Gio samen met een andere vrouw, Danique Hosmar, is gespot. Zo blijkt maar weer dat je altijd op Dennis en Jan kunt rekenen wat betreft onze scoops.

Wraakactie van Gio richting Jade Anna?

Jade-Anna zal wel geschokt geweest zijn toen ze er achter kwam dat Gio niet te vertrouwen is. Wat zal ze zich verraden voelen door Gio. Maar als het klopt dat Jade-Anna zelf meerdere keren met andere jongens is gespot tijdens haar relatie met Gio, kan het inderdaad zijn dat Gio op zoek was naar manieren om haar terug te pakken en om die reden op Danique heeft gestort.