Slachtoffer Thijs Römer plaatst jankbericht

Slachtoffer Thijs Römer plaatst jankbericht

Slachtoffer Thijs Römer plaatst jankbericht. Ene Nena had op Twitter gezet op 14-jarige leeftijd te zijn misbruikt door Thijs, maar Nena gaat er nu over ophouden. Dat betekent (jammergenoeg) dat Thijs nu ook rust krijgt. Ze plaatst een ‘lastig’ jankbericht op Twitter en biedt haar excuses aan.

Tot op de dag van vandaag vragen wij ons zeer af waarom Thijs überhaupt op dit varken zou hebben willen zitten, maar dat ter zijde. Nu plaatst het slachtoffer van Thijs Römer een jankbericht op Twitter waarin ze uitlegt te stoppen met de berichtgevingen, omdat ze het niet meer wilt.

Ze wilt toch nog een keer duidelijk maken dat ze met liefde alles online zou willen gooien met bewijs, maar dat ze dat niet mag. Ze gaat ook stoppen met ‘bommetjes droppen’. En dat is toch eigenlijk verdomde jammer, want de sensatie was best grappig.

Ook wel geinig dat ze zegt te stoppen met haar uitspraken, maar dan vervolgens nog even allemaal dingetjes op de valreep zegt. ‘Het komt wel goed’, ‘de waarheid komt boven water’ en ‘we shall see’.

Benieuwd wie er gelijk krijgt in deze zaak…

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN