Vrouw Thijs Römer reageert op beschuldigingen

Thijs werd eerder al beschuldigd door het inmiddels 20-jarige jankmeisje die zei op haar 14e seksueel te zijn misbruikt door hem.

Voor het eerst geeft zijn vrouw Igoné de Jongh hier een reactie op. Een volger vroeg haar hoe zij en Thijs door de periode van beschuldigingen heen zijn gekomen. Haar antwoord hierop is: “dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen.”

Hebben we ooit nog eens nieuws te melden? Het is elke keer hetzelfde liedje. De man heeft buiten de pot gepist (op een vaak veel te jonge vloer) en meestal ook vaker dan eens. De vrouw laat het mannetje altijd weer met hangende pootjes terugkomen en houdt de ongezonde relatie in stand.

35 reacties op “Vrouw Thijs Römer reageert op beschuldigingen

    • Woeste Willem zegt:

     Ik heb jaren geleden, ik dacht eind ’99 nog eens het bed gedeeld met Igoné. Wat een werelds vrouw, pijpen als de beste en als ze boven op zat, ging ze helemaal los.

     5
     1
     • Bigblackcocksmatter zegt:

      Ik heb haar wel eens in coma geneukt, met me 34 centimeter lange en dikke zwarte jodocus. Ze had drie weken pijn bij het lopen, niezen en het bouten.

      3
      2
    • Jimbo zegt:

     Kletsnek. Mooi een Berber in een woestijn gaan zoeken jij. En niet terugkomen voor je er één gevonden hebt graag. Weer een achterlijke minder in ons land.

     2
     1
     • Henk wittebol zegt:

      Bij ons in de wijk zitten die hoofddoeken regelmatig te bouten in de zandbak van de bso, dus ze zullen het wel missen zand tussen de tenen.

      5
      0
 1. Floris Weyers zegt:

  Janny boy, ik bespeur toch een beetje een zure ondertoon. “20 jarige jankmeisje” , dit noemen ze in de psychologie ‘projectie’, ja, je bent op heterdaad betrapt, eigen schuld.

  12
  7
 2. Toen Jan nog een kleine big was🐷 zegt:

  Kleintje Jantje stopte per ongeluk de volwassenen versie in de oude Betamax
  De avonturen van Beffie en Adriaan. Vanaf toen ging alles fout

  5
  5
 3. GlanusGreece zegt:

  Kan iemand de GGZ even bellen en deze bipolaire ‘varkens’reaguurder die over zijn eigen reacties(onder andere naam) zegt: Ga zo door!!!’ even in een dwangbuis wikkelen? Mooi.

  4
  2
 4. VluchtingenWerk zegt:

  Samen met het COA zijn wij met spoed opzoek naar geschikte stageplekken in de regio Eindhoven. Deze geile jongemannen uit Eritrea en Somalië komen graag bij u (zwart)werken.

  5
  1
 5. Nu.nl uitgelicht zegt:

  Deze comment is door de redactie van Nu.nl uitgelicht: ‘ik had het gevoel dat ik door een grote n3g3r werd genomen, toen ik het licht aandeed bleek het Jan Roos.”

  2
  1
 6. Jade Annaaaah helderziend medium zegt:

  Ik zie dat Jan Roos ontslagen wordt door Dennis Schouten. Nieuwe rechtszaken worden allemaal verloren en de Range Rover wordt geveild. Jan krijgt een beroerte en voorjaar 2023 ziet men hem nog zelden hangend in zijn scootmobiel

  2
  1
 7. Rogier zegt:

  Heeft Joyce enige eigenwaarde? Ze heeft een vent die van z’n eerste vrouw gescheiden is (vreemdgaan) en nu stuurt hij stelselmatig geile berichten en foto’s van zijn leuter naar andere vrouwen, waarom pik (leuke woordspeling) je zoiets??

  3
  0
  • Henk wittebol zegt:

   De rede is simpel, veel dikke vrouwen hebben een lage eigenwaarde, hebben een lager i.q en zijn trager in dingen begrijpen. De angst om alleen te zijn is groter dan nu voor je zelf opkomen. Eten vinden ze belangrijker dan trouw.

   4
   1
 8. Pabo erotische artikelen zegt:

  Nieuw in the store: latex afgietsel van de biggenkop van Jan Roos 🐷met vibrererend tongetje en sneaky varkensogen. 4 x aa batterijen

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.