Roddels & Scoops

Talkshow HLF8 van Johnny de Mol eindigt definitief

Talkshow HLF8 van Johnny de Mol eindigt definitief

Talkshow HLF8 van Johnny de Mol eindigt definitief. Onze vriendin Tina Nijkamp kwam tot die ontdekking en deel het op haar Instagram. Er blijkt een nieuw datingprogramma voor in de plaats te komen.

Een totale flop

Kindje Johnny de Mol kreeg van papa zijn eigen talkshow op televisie. Het werd HLF8 genoemd en inderdaad om 19:30 uitgezonden op SBS6. Vanaf minuut één bleek het al een totale flop te zijn waar helemaal niemand naar wilde kijken.

Vervolgens kwamen de mishandelingen van ex-verloofde Shima Kaes door Johnny de Mol aan het licht en moest hij het programma verlaten. Johnny verscheen een hele tijd niet meer op televisie en anderen moesten het presenteren overnemen. Inmiddels is Johnny weer terug als presentator, maar het is en blijft een dramatisch programma. Dat het programma tot nu toe überhaupt nog op televisie was, verbaasde ons al.

Talkshow HLF8 van Johnny de Mol eindigt definitief

Maar nu is Tina Nijkamp tot een ontdekking gekomen. Ze schrijft zojuist op Instagram: “SBS6 is bezig met het ontwikkelen van een nieuw dagelijks datingprogramma. Het lijkt een mix tussen First Dates en Komen Eten. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het tijdstip me ontzettend verbaast: vanaf September 1930-2030 uur. Betekent dit het einde van HLF8?” Het werd godverdorrie eens tijd. We hebben het overigens ook pas over september. Dat is nog acht maanden te veel.

Nog geen reacties