Sylvana Simons komt niet opdagen bij HLF8: ‘veel te rechts’

Sylvana Simons komt niet opdagen bij HLF8: 'veel te rechts'

Sylvana Simons komt niet opdagen bij HLF8: ‘veel te rechts’. Gisteren werd ze uitgenodigd om aan tafel te zitten naar aanleiding van een aanvaring die ze in de tweede kamer had, maar Sylvana wilde niet komen, omdat de andere gasten ‘veel te rechts’ waren.

Aanvaring in de Tweede Kamer

Gisteren was er in de tweede kamer een aanvaring tussen Sylvana Simons en Dilan Yesilgöz. De Volkskrant vat de uitingen van Sylvana samen. Volgens haar zouden mensen die demonstreren tegen Zwarte Piet ‘al meer dan tien jaar ofwel door de politie in elkaar worden geslagen ofwel dat de politie toelaat dat relschoppers hen te lijf gaan.

‘Hell no’

VVD-minister Dilan ging daar keihard tegenin: “Ik laat niet 60.000 mensen die dag en nacht zich inzetten voor onze veiligheid wegzetten als een stel racisten. Hell no.” Dit fragment werd gisteren uitgezonden bij HLF8 waarna Albert Verlinde begon te klappen en medeVVD’er Fred Teeven zei: “Ik denk dat dit de enige goede reactie is van een heel waardige minister van Justitie.”

‘Namaakemoties’ van Sylvana Simons

Fred durft zelfs nog iets verder te gaan: “Ik vind dat Dilan het überhaupt fantastisch doet, maar dit is ook weer een bewijs dat ze het echt goed doet. De emoties van mevrouw Simons… Ik denk dat het een beetje namaakemoties zijn. Ik denk dat het bij de show hoort een beetje. Ik heb niet het gevoel dat dit heel oprecht was.”

Sylvana Simons komt niet opdagen bij HLF8

Dat was te kritisch geweest voor Sylvana om aan te vliegen, daarom kwam ze ook niet naar de talkshow. Ze was uitgenodigd als gast, maar belde op het laatste moment af, omdat ze hoorde wie er aan tafel zouden zitten en ze dat ’te rechts’ vond.

Albert zijn reactie hierop zullen we even negeren, omdat die zich opeens gediscrimineerd voelt vanwege z’n geaardheid. Zucht… Ze kon het rechtse geluid gewoon niet aan. Leonie ter Braak probeert Sylvana nog te verdedigen: “Dat is misschien ook niet een heel gekke gedachte, toch? Dan zit ze misschien wel vrij in haar uppie in wat een vrij moeilijk debat is.”

Fake News

Nou waren de gasten aan tafel ook best rechts, maar kom op, Sylvana… Je bent een politicus met een sterke mening. Ga een beetje stevig in je schoenen staan en kom naar de talkshow. “Ze is hier toch gewoon fake news aan het verspreiden? We spreken Forum voor Democratie ergens op aan, maar ik vind dit eigenlijk even erg. Je bent gewoon aan het neerzetten alsof we met een politie te maken hebben die meppend achter minderheden aan zit”, vindt Albert.

En daar komt hielenlikker en verdediger van Sylvana, Leonie weer: “Fake news? Haar frustratie is toch wel enigszins te begrijpen dat er niet is ingegrepen door de politie zaterdag?” Waarop Albert reageert met: “Dat is iets anders.” Haha, god… Dat is wel echt de beste verwering die ik in tijden heb gehoord.

45 reacties op “Sylvana Simons komt niet opdagen bij HLF8: ‘veel te rechts’

 1. Jan R🤮🤮S dit is geen politiek hier, maar gossip bolle smeerlap zegt:

  Ooh is Jan Roos het alcoholvarken weer politiek bezig, ook in de laatste uitzendingen waarneembaar. Flikker in elkaar mislukte politicus/ clown/ alcoholist

  24
  123
 2. Syl Simons life matters zegt:

  Overmorgen Black Friday, de dag in je wensgrdachtem dat Roos het 🐷 doorklieft wordt gelijk Theo van Gogh onderging Sterppppphhh varken uit Bergen

  23
  93
 3. Jimmy Saville zegt:

  Man, dat doet links meerdere keren per week. Ze zetten iemand die ”rechts” is of een andere mening heeft en verbaal niet heel sterk, tegenover een paar linkse mensen die verbaal wel sterk zijn.

  159
  0
  • Gerda van Amerongen zegt:

   Tsja.
   Of ze naaien twee jaar na dato een talkshowhost en een directeurtje.
   De reden?
   Ze waren het er niet mee eens.

   Als meer vrouwen macht krijgen gaan we dit soort praktijken vaker zien gebeuren.

   16
   0
 4. TERUG STUREN MET DE STOOMBOOT VAN SINTERKLAAS zegt:

  Het komt naar dit land, verdiend hier een flinke boterham bij de witte man en begint vervolgens dit land te slopen. Terug op de boot, die hypocriete gestoorde teef.

  153
  2
 5. Roos Jan is vulles / de oppertokkie van Bergen zegt:

  En maar janken om geld iedere week voor gejatte content / overgetypt. Stort geld zodat ik met mijn dochter naar New York kan

  74
  136
 6. Teuntje pietjesfan zegt:

  Opbokken met die vuile stiggel cut! en uit de kamer flikkeren met die achterlijke jankerd!
  Hoe vies ben je dan om een mooi kinderfeest kapot te maken! met haar racisme flikker op maf cut!
  Een postzegel op de botten reet van haar en op pleuren!

  101
  1
  • Dom wijf zegt:

   Politiecommissaris tegen Sylvana:
   “Met uw reactie stigmatiseert en polariseert u. Maakt u stemming en brengt u schade toe door midden in het hart van onze democratie onwaarheden te verspreiden.”

   59
   1
  • Oppossitie zegt:

   Mw Simons is een kwaadaardig wezen dat op zoek is naar effectbejag.

   En als men het niet eens met mw Simons is men een racist of men discrimineert.
   Lekker makkelijk altijd.

   67
   1
  • Bertusbroekhoest zegt:

   Deze schreeuw teef heeft een armtak op de neus nodig! Het liefst zo 1 die een bloedprop in haar hersens oplevert

   252
   0
 7. Artikel 1 Nederlandse Grondwet zegt:

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  25
  0
 8. Vera Bergkamp zegt:

  Wat is dat toch met die politici? De heer Baudet kan alleen maar roepen dat corona een complot is en dat het kabinet het verkeerd doet. De heer Jetten kan alleen maar roepen klimaat klimaat. Mevrouw Simons kan alleen maar racisme roepen.

  53
  0
 9. Maximus Decimus Meridius zegt:

  Achterlijk wijf en agent provocateur op kosten van onze belastingcenten. KOZP wordt gefaciliteerd door de overheid om ons af te leiden waar het werkelijk om draait; CBDC.

  39
  0
 10. Air Ghana zegt:

  Wij willen Akwasi en Afriyie gratis naar huis brengen. We nodigen alle leden van Bij1 en KOZP uit om ook naar Ghana of een ander niet-blank land te gaan. Wij brengen jullie wel. Ghana, Suriname. Geen probleem. Neem even contact op.

  137
  0
 11. Wendy,vandijk,aan,de,lijn zegt:

  die pigment invalide simons is zelf een racist, en over eenpaar jaar gaan ze weer zeuren waarom er geen zwarte mensen piet mogen spelen bij sinterklaas want dan worden ze weer uitgesloten. pleur aub lekker op,

  51
  0
 12. white cock matters zegt:

  die achterlijkee sylvana al die racisten van black life mattters , bij 1 , kozp mogen van mij allemaal mij landje uit. die zorgen alleen maar verdeeldheid zaaien onrust en denken in hokjes . blanken deugen niet, ga lekker weg dan.

  44
  0
 13. Nakketikker zegt:

  Ff terug naar de kern van het verhaal: Zwarte Piet is niét racistisch en heeft niets met zwarte mensen te maken. Demonstreren en daarmee een intocht verknallen voor kleine kinderen is ziek en onacceptabel.

  46
  0
 14. Silvana Simons is een scam zegt:

  Kozp wordt gefaciliteerd en gefinancieerd door de politie en politiek
  Corona demonstranten daartegen als Silvana S het daar over had gehad dan had ze helemaal gelijk gehad met haar betoog stukje behalve dat het al 13 jaar aan de gang zou wezen

  29
  1
 15. ZWARTE VROUW zegt:

  Eigenlijk wil ze gewoon blank zijn maat dat kan niet dus reageert ze haar frustratie zo af. Ze walgt van zichzelf en probeert haar zelfhaat op anderen te dumpen. Werkt niet, ze blijft zwart.

  1
  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *