Johan Derksen: ‘Ze moeten Thierry Baudet liquideren’

Johan Derksen heeft zich gisteravond flink versproken op live televisie. Hij riep namelijk: ‘ze moeten Thierry Baudet liquideren’.

Gisteravond was (zoals altijd) een voorstukje te zien voor Vandaag Inside met Wilfred Genee en Johan Derksen die het publiek thuis alvast warm maken voor de uitzending later op de avond. Deze keer ging het een beetje mis…

Johan Derksen begint namelijk over ‘die gek bij Ongehoord Nieuws’ en doelt daarmee op Thierry Baudet. “Ze moeten die gozer gewoon liquideren”, klonk het uit Johan’s mond. Aai…

Ladyshave Wilfred (en later ook Johan zelf) probeert het nog enigszins recht te breien, maar daar is het natuurlijk al te laat voor. Johan gooit zichzelf nog voor de bus en het is dit keer zelfs aan zijn kop af te lezen dat hij ongemakkelijk wordt. Oeps…

Forum voor Democratie plaatst later zelf ook een Tweet met de mededeling dat er aangifte wordt gedaan tegen Johan. Bekijk het hieronder.

49 reacties op “Johan Derksen: ‘Ze moeten Thierry Baudet liquideren’

 1. DeBroerVanRoos zegt:

  Die weggooier is nog van de generatie die geloofd wat er op de staatsomroep verteld wordt en daar zijn mening over Baudet op baseert.
  #Pray for Johan 🙏

  29
  12
 2. Floris Weyers zegt:

  Ik gebruik Floris zijn naam omdat Ik ben een aandachttrekker en als ik me aftrek stop ik meestal een vinger in mijn reet, omdat ik dat lekker vind.

  1
  12
  • Hansie zegt:

   Al eens lobotomy geprobeerd? Hou toch eens op met je trieste praatjes. Ga iets zinnigs doen. Niets zo bevredigend als iemands last verlichten. Dat is ware macht. Dat is zegen. Of wees een Gordon. Kies je pad.

   2
   4
   • Floris Weyers zegt:

    Nee nooit lobotomie overwogen, daar de effecten onvoorspelbaar zijn en deze behandelmethode veel bijwerkingen kent.
    (Stopt vinger terug in zijn reet en gaat verder met rukken)

    0
    4
 3. Nelleke zegt:

  Zou over Kaag gezegd moeten worden, staan de kranten weer bol, en wordt het van onder tot boven uitgemolken! En moet er meteen bescherming komen voor haar en haar gezin.

  27
  2
 4. Anti Alles zegt:

  Zielige, seniele, ouwe gek is het geworden. Het hypocriete hieraan is dat als het een andere politicus was geweest , de MSM er vol van zou staan een paar dagen lang.

  24
  3
  • Geertje Weelde zegt:

   maar Thierry Toilet is ook wel een enorme linkmiechel, wat een halve zool. Als je op FVD stemt moet je toch wel een naar zware shag riekende bijstandsrukker zijn. Of je bent gewoon heel hard op je hoofd gevallen

   2
   10
 5. hans van der vleuten zegt:

  nou ik hoop dat jullie nu eens na de lady shave, die Derksen eens goed aan gaan pakken in jullie programma. wie aan Baudet komt komt aan mij.

  16
  4
 6. Wreker zegt:

  Johan toch! Geestelijk gestoorden liquideren is not done. Deze wazige moet opgenomen worden en daarna komt er vanzelf wel een einde aan dit pro Putin gezwel.

  5
  8
 7. Appeltaart zegt:

  Linkse deugschapen. Walgelijk volk, een gevaar voor de democratie en de mensheid. Het is te gek voor woorden dat we enkel zitten opgescheept met Woke-Linkse-Duivel66-TV.

  5
  0
 8. LEKKER DIER zegt:

  Demente knuffel opa Johan uit Grolloo liet zijn masker weer even vallen. Wat jammer voor hem dat hij niet jong was in 40/45. Hij woont vlak bij Westerbork. Misschien kan hij daar nog iets leuks gaan doe met zijn latent fascistische gedachten?

  4
  0
 9. Wasverzachter zegt:

  Johan heeft in dezelfde uitzending zichzelf nog verbeterd. Dat laat niemand zien.. mooi man clickbait.
  Dat jullie die diarreevlek (thierry) aandacht geven 🤣

  1
  2
  • Wasverharder zegt:

   Verbeterd? Je bedoelt dat ie probeerde zich er weer uit te kletsen omdat ie wist dat ie iets heeft strafbaars zei.
   Die seniele ouwe kneus is teveel in zichzelf gaan geloven en jij hobbelt er lekker achter aan.

   0
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.