Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: ‘ik geef nooit op’

Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op'

Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee. Ze plaatst op Instagram verschillende teksten waar ze duidelijk mee wil maken dat ze het nog niet heeft opgegeven en verwijst zelfs naar het Openbaar Ministerie.

Flinke mishandelingen

We weten allemaal nog hoe de vork in de steel zit, want Johnny de Mol had zijn ex-verloofde Shima Kaes namelijk flink mishandeld. Een hele tijd terug lieten wij daar bij RoddelPraat zelfs nog een geluidsopname van horen. Ook weten wij dat er voldoende getuigen aanwezig waren toen Johnny haar sloeg in de Harbour Club.

‘Gebrek aan bewijs’

De getuigen werden omgekocht en dat wisten wij te brengen, maar volgens ome John de Mol is daar natuurlijk helemaal niks van waar. Vervolgens onderging Shima Kaes de nodige juridische stappen, maar de zaak werd niet doorgezet, omdat er ‘gebrek was aan bewijs’. De grap was wel dat alleen bekenden van Johnny werden verhoord en andere getuigen niet. Welkom bij het Nederlandse rechtssysteem.

Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee

Gisteren liet Shima Kaes op Instagram blijken dat ze er nog niet klaar mee is. Ze schreef onder andere teksten als: “machtsmisbruik komt niet als een verrassing” en “de pil die iedereen wil, maar niet lijkt te slikken”. Daar plaatste ze een foto bij van een pil waar de tekst ’truth’ op stond.

‘Ik geef nooit op’

Daar houdt het natuurlijk niet bij op, want ze plaatste ook een foto met de tekst: “never give up”. Shima tagt op elke foto zelfs het Openbaar Ministerie. Wat ze daarmee denkt te bereiken is onbekend. Waarschijnlijk heeft Johnny haar zo vaak geslagen dat er heus een schroefje is losgekomen, maar dat ter zijde. Ze noemt in haar verhaal zelfs haar juridisch adviseur Karim Aachboun. Waarom zij nog om zijn hulp vraagt na alle fouten die hij maakte…? Wij weten het ook niet.

Zwijggeld

Weten we nog dat wij brachten dat zowel Shima als getuigen (van een mishandeling) werden omgekocht door John de Mol? Ze kregen allemaal zwijggeld om de zaak voor zich te houden. Zelf zegt Shima daarover: “dit aanbod heb ik afgewezen en ik heb dus nooit geld ontvangen.” Of ze het heeft ontvangen laten we even in het midden, maar het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het geboden werd en dat is ook al uiterst bijzonder en verdacht te noemen.

Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op'
Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op' 5
Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op'
Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op' 6
Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op'
Ex-verloofde Johnny de Mol is er nog niet klaar mee: 'ik geef nooit op' 7