John de Mol gaat zelf zingen met Anita Meyer

John de Mol gaat zelf zingen met Anita Meyer

John de Mol gaat zelf zingen met Anita Meyer. De veiling voor een duet met Anita Meyer op Radio 538 is gesloten en onze hilarische stunt heeft niet mogen plaatsvinden. Op het laatste moment bood ene Mark Jess 25.000 euro.

Stunten

We hadden al een tijdje geen bod meer geplaatst op de veiling, omdat wij een stunt gingen uithalen op het laatste moment. Samen met een van onze fantastische sponsoren én jullie hulp hadden wij een top bod willen plaatsen waarvan we nooit hadden verwacht dat íemand meer dan dat zou bieden voor een duet met Anita.

25.000 euro

Dennis zat er al helemaal klaar voor toen plotseling ene ‘Mark Jess’ een bod van 25.000 euro plaatste (wat een dikke 20.000 euro boven het laatste bod lag). Vol verbazing en ongeloof staarde Dennis naar zijn scherm met zijn centjes in zijn hand.

Grappenmaker

We weten niet wie ‘Mark Jess’ is en we hopen wel dat hij/zij/het beseft dat hij nu écht 25.000 euro moet gaan neerleggen. Óf een grappenmaker komt nu flink in de problemen óf John wil graag zelf zingen met Anita en heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat wij de winnaar werden.

6.001 euro

Voor degenen die aan ons verhaal twijfelen: bekijk de screenshot hieronder. Dit is een gesprek tussen Dennis en Zonnestroom Collectief. Dennieboy had zelf ook wel bedacht dat iedereen op het laatste moment zou gaan overbieden. Het plan kwam om 6001 euro te gaan bieden. Dat vond Dennis al gruwelijk veel, maar daar dacht de niet-bestaande Mark Jess anders over.

John de Mol gaat zelf zingen met Anita Meyer
John de Mol gaat zelf zingen met Anita Meyer 3