Stoute Danny de Munk wilt nu een prijs

Wat krijg je als je nep + nep + nep doet? Inderdaad, een gigantische flop. Eerder lieten we al weten dat ‘De Hollandse Nieuwe’ een gigantische faal was, dus dat is geen nieuws, maar het wordt wel heel erg bijzonder op het moment dat een verkrachter voor de flop een Gouden Televizier-Ring wilt gaan winnen.

Misschien is het een goed idee om er alvast “als een man” op voorbereid te zijn dat je deze prijs niet gaat winnen.

25 reacties op “Stoute Danny de Munk wilt nu een prijs

 1. Truus zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOP!!

  Crimineel Jan R. en pedofiel Dennis S. willen ook graag de Televizierring ontvangen. Zij zijn immers, met hun criminele activiteiten, ook zo woke als de pest. Helaas voor Jan is s*ks met de glasbak niet toegestaan.

  4
  29
 2. Ronaldo zegt:

  De dikke zwarte jodocus die tussen mijn benen slingert wordt door de meeste blanke vrouwen ook gezien als de NHM (nieuwe hollandse maat). En mochten ze interesse hebben in een zwart jong. Mail me: blackcocksmatter

  3
  12
 3. Karel van Wolferen zegt:

  Scoop: Jan nog steeds een veroordeelde crimineel. In hoger beroep is bevestigd dat Jan een 16jarige onschuldige knul als boksbal heeft gebruikt.

  2
  9
 4. Trickster genie zegt:

  Kijk uit wat je jezelf wenst. Dus je wilt een prijs? Prijs op je hoofd? Of de kolere is misschien ook wel toepasselijk voor het ratje.

  2
  0
 5. Bigblackcocksmatter (34cm) zegt:

  Ik heb vorige week een blanke vrouw zwanger gemaakt met me 34cm. Zijn er nog meer vrouwen die een bruin jong willen. Laat het even weten in de commet.

  1
  1
 6. Woeste Willem zegt:

  De enigste Prijs die Danny de Junk krijgt is een prijs op zijn hoofd. Ok misschien schijt ik zijn luchtpijp wel even vol, dat ie stopt met zingen.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.