Goh, Steenwijf en De Junk blijken flop

Hollandse Nieuwe Steenwijk Forger De munk

Wat krijg je als je Samantha Steenwijf, Danny de Junk, Jeroen van der Vleesboom en René Froger samen in een talentenjacht zet? Een enorme flop. ‘De Hollandse Nieuwe’ zoals het programma heet kreeg op primetime zaterdagavond zo’n 380k kijkers. Dat is in het Hilversums gewoon totaal ruk.

Maar hoe verzint John de Mol het om deze mensen bij elkaar te zetten? De ene is nog nepper dan de ander. En daarbij: hoeveel talentenshows kan een land hebben waar talent schaars goed is.

22 reacties op “Goh, Steenwijf en De Junk blijken flop

 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  De John moet zich eens realiseren dat kijkend Nederland dit soort kul zat is. Honderden keren dezelfde BN’ers met hun fake gelach op tv. Iedere avond achter elkaar. Het is om te kotsen. Nederland is BN’er moe geworden. En, het zijn natuurlijk allemaal leuke mensen hoor. Het ene stuk plebs verkracht meisjes, het andere stuk plebs slikt zich rot aan de met ephidrine gevulde afslanktabletten. Rot toch op met al die nagemaakte kwallebakken.

  59
  2
  • Een zieke situatie zegt:

   Dat zeg je nou wel.

   De John is zijn morele kompas al een tijdje kwijt. Al sinds 2015 achtte De John het nog opportuun om zijn ranzige zwager Vieze Jeroentje rustig door te laten gaan waar die mee bezig was.

   Dat was zo’n beetje de periode waarin het zoontje van De John het Amsterdamse nachtleven letterlijk onveilig maakte door vrouwen te drogeren en te verkrachten.

   Tussendoor beukte die een tijd lang met grote regelmaat z’n vriendin en levensgezellin het ziekenhuis in waar de (huidige) partner van De John getuige van was en het slachtoffer zelfs verzorgd heeft.

   De John ontkent nu bij hoog en bij laag dat dit alles heeft plaatsgevonden op straffe van €5000 euro per getuige.

   Betaald door Paul Römer.
   Wiens neef een aanklacht aan zijn broek heeft wegens pederastiek.

   Verwacht aub niet te veel niveau meer, Talpa is al tijden de weg kwijt.

   34
   1
  • Dave R zegt:

   Het paard van Samantha heeft 100 keer zoveel talent dan die vier misbaksels bij elkaar. Geldt ook voor iq….

   9
   4
 2. A zegt:

  Het is ook wel een kwartet bij elkaar. Tezamen zijn ze bijna net zo irritant als Gordon pedo Piemelboy, verspreider van kinderporno.

  3
  8
 3. Vitamine C. zegt:

  Er is niet een dag dat ik bij mezelf denk:
  “hiephoi, ik ga vanavond naar SBS6 kijken en ik hoop dat ik Jeroen van der Boom én René Froger in een talentenjacht iets zie doen.”

  Heb ik nooit.
  Gek hè?

  Ik zou nog liever proberen de bami met geroosterde kip en wontonsoep van de avond ervoor proberen uit te kotsen bijvoorbeeld.

  Of gelijk bij de koffie een halve citroen in m’n oog leegknijpen om vervolgens een theelepeltje keukenzout op te snuiven om alles weg te spoelen met een paar flinke slokken Listerine.

  Maar een Froger en van den Boom, en dan nog samen met Ciske de Rat en Miss IOMAX2022 in één tv-programma staat gelijk aan moorddadige sadomasochisme.

  32
  0
 4. Steven S. zegt:

  Deze vier mispunten krijsen met hun gezang, nog slechter dan wat ik bij de slachterij hier even verderop altijd hoor.

  Dat ze maar snel deaud mogen gaan.

  8
  2
 5. Hans Worst zegt:

  lekker in de alle overal heen met de camper als dat geen snuifparty wordt die eindigt in de gangbang met danny ’s chauffeur er bij weet ik het ook niet meer

  4
  0
 6. Kleintje pils zegt:

  Wat me wel leuk lijkt een reallife programma met glennis grace, ze blijft wel haarzelf

  3
  0
 7. Tinus plotseling zegt:

  John de Mol moet zich schamen om dit soort mensen bij elkaar te brengen René de grootste geldwolf.Danny viezerik. Steenwijk vuile huichelaar. En wat blijkt hier uit Talpa sponsort het coke gebruik .

  1
  0
 8. Pieter zegt:

  Talentenjacht?
  Ik lees net hierover voor het eerst.
  Ik dacht dat Danny nog aan het worstelen was met zijn demonen.

  Maar waarover ging die talentenjacht dan?

  Beetje dom om daar vier artiesten uit het b en c segment voor te vragen, in plaats van een producer of een studiobaas.

  Als dit zo een talentenjacht was zijn er dan ook kandidaten geweest?
  Is dat niet juist waarover het moet gaan, de kandidaten?

  Vragen staat vrij.
  Maar nou zie ik 4 ongelukkige mensen die toevallig bij Talpa onder contract staan en komen opdraven voor een paar uurtjes ellende.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.