Gordon maakt leuke grap over Samantha Steenwijf

Ere wie ere toekomt. Interieurverzorger te Dubai Gordon heeft een verdomd leuke grap gemaakt ten koste van Samantha Steenwijf. De zangeres zonder hit spande een rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer aan omdat die naar buiten had gebracht dat ze dieetpillen had genomen om 22 kilo af te vallen. Volgens Samantha een leugen omdat ze die kilo’s kwijt was geraakt door paardrijden.

Gordon zet dit onder een paardrijfilmpje van haar. Hahahaha.

27 reacties op “Gordon maakt leuke grap over Samantha Steenwijf

 1. Kortingscode Samantha22 zegt:

  Is het niet schandalig dat Samantha Steenwijk gewoon doorgaat met de promotie van die verboden middelen?

  Iedereen die haar ziet wéét gewoon dat ze betrapt werd toen ze met haar dikke vingertjes in de illegale pillenpot zat en tóch gaat ze door met het posten van die paardrijfilmpjes.

  Natuurlijk helpt Gordon haar nu een handje met de promotie van Iomax Dieetpillen®

  Hoevveel illegale afslankpillen van het merk Iomax® heeft Samantha Steenwijk gekocht om die 22 kilo kwijt te raken?

  Bestel ze nu met de geheime kortingcode: Samantha22

  En niemand die zegt dat het illegaal is om die pillen in huis te hebben. Omdat mensen er misschien een keertje een klein hersenbloedinkje door hebben gekregen is het niet meteen gevaarlijk. Héél veel mensen hebben een covidvaccinatie genomen en daar waren de gevolgen bijna niet te overzien want had nog nooit zoveel ambulances voorbij horen komen als toen en al die doden zijn allemaal keurig weggemoffeld en illegaal begraven.

  Maar ze gaan in Nederland wel weer zaniken over die lekkere Iomax afslankpilletjes® omdat er een klein beetje amfetamine in zit?

  Daarnaast is Samantha Steenwijk goed weggekomen met Iomax zonder er zeer verslaafd aan te raken of hartstikke depressief.

  De Iomax Dieetpillen® van Samantha Steenwijk zijn alleen online verkrijgbaar en op het etiket staat geen informatie over de samenstelling dus het is niet te bewijzen dat ze illegaal zijn.

  43
  6
  • Paul zegt:

   Je ziet dat het kan.
   Dus get gebeurt.

   Mijn vriendin had hetzelfde dieet als Samantha Steenwijk. 12 kilo eraf in 6 weken tijd. Wij hadden alleen geen paard dus mijn vriendin heeft alleen die pilletjes genomen. Geen centje pijn. Dus nu die andere 12 kilo nog.

   26
   0
 2. Respect ✌️ zegt:

  Gordon is nooit grappig, sinds die irritante nicht naar het land van de zandkastelen is verhuisd blijft hij ons maar lastig vallen met onzin en foto’s van die zielige misvormde honden…

  14
  1
 3. Gretige Greetje zegt:

  Ik kan via vetvrij.com/iomax.html gratis meedoen als testpersoon..
  Gewoon ven je gegevens achterlaten en binnen een paar dagen heerlijk gratis trippen op die pillen sinds ze er sinds kort ook nog psychoactieve stoffen in hebben gestopt.

  Bedankt Samantha Steenrijk!

  24
  0
 4. Lingeriekoopman zegt:

  Maak je een kritische opmerking op zijn instagram, dan blaft hij je af.
  Maar zelf wel lekker zuur doen op andermans instagram profiel.

  7
  2
  • Brent Spar zegt:

   Zuur?
   Waar lees jij dat?
   Hij maakt een veelbetekenend grapje … Uurtje paardrijden, pilletje klappen en weer een kilootje eraf.

   15
   4
   • Denise Hartgers zegt:

    Wat maakt dat nou uit?
    Als Samantha het kan kan jij het ook.
    Alleen zij verdient er geld mee en andere mensen moeten ervoor betalen. Kost niet zo duur, vijftig cent per pil, dus waar praat je over?

    9
    1
    • Majoor Vogelnestje zegt:

     Bitchfight..met temperament
     Daar hou ik van.

     Zin om af te spreken Anja?
     Doen we een Fletcherhotelletje bij jouw in de buurt f wil je video’s van alles … dan gaan we naar Van Der Valk

     Zeg het maar. Mail ff je gegevens en een kopie van je ID naar de redactie.

     Tot straks!
     Liefs..

     8
     3
 5. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPP!!!

  Weekblad Privé heeft begin vorige week een tweekoppig team naar Florida gestuurd om Monique Westenberg en André Hazes jr. te fotograferen in het Melia Resort in Orlando. Ze staan nu met z’n tweeën op de cover van het blad en de beelden laten niet veel aan de verbeelding over: André en Monique zijn weer terug bij elkaar.

  ‘Monique tipte Privé!’

  Vlak voor de publicatie van de nieuwe Privé plaatste Monique een bericht op Instagram dat de geruchten over een liefdesreünie en zelfs een bruiloft absolute onzin zijn. Deed ze dit om André op een dwaalspoor te zetten? Volgens Yvonne Coldeweijer heeft zij namelijk zélf de Privé getipt en wist André daar niets van.

  André is er niet blij mee, weet Yvonne. “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op haar. Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad.”

  ‘Wel héél toevallig’

  Het is volgens Yvonne geen ondenkbaar scenario. Het is immers bekend hoe verzot Monique is op aandacht. “Het is ook wel errug toevallig dat zij ze daar aan het zwembad hebben gevonden. 😂 Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.”

  Overigens liggen André en Monique vandaag behoorlijk onder vuur in De Telegraaf. Daar worden de twee beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

  Baalt André?

  Story, dat nauwe banden onderhoudt met Rachel Hazes, stelt dat André ook al niet blij is met de fotoserie die Monique op haar Instagram geplaatst heeft. Een ingewijde: “Dat is toch in niemands belang? Is het soms alleen maar om haar vele volgers tevreden te houden? De nodige mensen die André kennen, houden er een beetje een nare smaak aan over…”

  “Waarom moet Monique daar al die foto’s van plaatsen, waar ze steevast zelf voortdurend op de voorgrond te zien is? André wil dat sowieso liever niet, hij houdt zich niet voor niets al een poosje buiten de schijnwerpers op.”

  6
  2
  • Tim van Voorden zegt:

   Ja raar hoor want hun worden beschuldigd van nepnieuws verspreiden en alles en dat ken niet want waarom dat weet niemand want het is hun eigen privéleven ook nog is een keer dus waar bemoeid die telegaaf zich mee dan maar als gordon die vieze coke embolie zogenaamd gaat trouwen dan komt ie er supersnel mee weg terwijl die met open ogen iedereen in de zeik nam. Dat is meten met twee maten.
   Ik wou dat Monique mijn moeder was dan zou ik ’s ochtends bij haar in bed kruipen en lekker tegen haar warme lijf aan liggen.
   Tim.

   11
   1
   • Raimon zegt:

    “Ik wou dat Monique mijn moeder was dan zou ik ’s ochtends bij haar in bed kruipen en lekker tegen haar warme lijf aan liggen.”

    En handjes thuis houden.😂

    12
    0
 6. Theodoor Kleijburger zegt:

  Ik vind wel dat het tijd wordt dat Monique haar eigen talckshow krijgt bij Talpa.

  Bijvoorbeeld om Half Acht op SBS6 omdat Johnny de Mol nu met mishandeling en verkrachtiging en alles moet dealen.

  Of misschien kan ze samen met Merel Westerik de avond show Ladies Night nieuw leven inblazen nu Linda de Mol eindelijk is vertrokken. Want dat werd tijd.

  Echt hoor, Monique is een toppertje.
  En hoe moeilijk is het nou om iets beters dan de huidige programmaas van Talpa te presentueren?
  Dreetje ging vroeger dat letterspel Lingo presentueren en dat was ook niet om aan te gluren naar wel succesvol.

  17
  1
  • Jeanet van Buurloo zegt:

   Iedereen in haar familie weet het.
   Dat kon ze ook niet geheim houden.

   Maar omdat het een hypocriete heks is en omdat ze stikjaloers is op Yvonne Coldeweier ging ze procederen.

   Met of zonder dieet, ze blijft een lelijke rotkop houden en je ziet gewoon direct dat ze aan de preparaten zit.
   Dus wie houdt ze voor de gek?

   12
   0
 7. Snowseal zegt:

  Straks doet gordün weer huilie huilie als er wat over hem geschreven word! Nu lachen over mevrouw “ik val af van paardrijden”! Wij lachen jou toch ook niet uit als je op je insta zet dat je weer eens “verliefd” bent, terwijl je die witte envelop net van dat strakke kontje leeg tikt! Alleen lachen om anderen als je zelf kan incasseren Gordün!

  2
  0
 8. mortuarium zegt:

  Eerst had je die Buddy Vedder waarmee RTL Boulevard aan de haal ging en zo bekend werd. Nu hebben ze datzelfde gedaan met Samantha S. Twee talentloze spinsels die zo snel mogelijk een drugsoverdosis moeten nemen. Hebben de mensen in het mortuarium weer wat werk.

  1
  0
 9. Achmed die je fiets kocht! zegt:

  Ik vond de grap echt top! Bedankt lieve Goor kom gauw terug naar ons koude nazistaatje en zing wat voor ons!

  2
  0
 10. Samantha Aidswijk zegt:

  Wat is dat toch met die Nederlandse wijven en de drang om maar lekker ultra mager, typetje pannenlap, voor de dag te komen. 22 kilo afvallen in zo’n korte tijd is gewoon niet gezond. Of dat met pillen gebeurd of niet. Is niet relevant. Ze lijkt nu net een aidspatiënt.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.