37 reacties op “BN’er sluit jonge vrouw op en misbruikt haar

 1. Min Kortspringen zegt:

  Johnny de Mol heeft Jaimie Vaes opgesloten, Little Kleine heeft Shima Kaes het ziekenhuis in gebeukt en Charly Luske heeft Tanja Jess van achteren misbruikt, het wordt steeds gekker in BN’er land…

  4
  19
  • Wederhoor op verzoek AFGEWEZEN zegt:

   Ja. Want het kan dus nog gekker.
   Danny de Munk zou dus,zoals het verhaal dat nu rondwaart, samen met z’n zwager die chauffeurde en met ene Gerson Mesman een jonge deerne twee dagen aan de verwarmingsbuizen van een een hotelkamer in Antwerpen hebben vastgeketend en dit arme meisje serieel misbruikt hebben in seksuele zin?

   En Gerson Mesman, die we allemaal kennen als een gewetenloze oplichter, probeert Purmerend en omstreken te mijden als de pest want hij vreest voor z’n leven. De slachtoffers van zijn oplichtingspraktijken nemen het heft in eigen han en beuken hem elke keer de ttehring.

   En dat is dan wel weer grappig.

   Shima Kaes, grappig toch dat een manische idioot op z’n potje wordt gebeukt? De D66 rechtertjes kijken toch meestal de verkeerde kant op.
   Jaimy? Jij nog tips of ideeën?

   8
   0
   • Van geruchten kunnen we niet vreten zegt:

    Is er wel aangifte gedaan tegen Gerson Mesman?
    De enige Gerson Mesman die ik ken heeft geen vaste woon of verblijfplaats maar die viert op 22 juni zijn 57ste verjaardag hier in zaandam.
    Jan zei dat de vriend van Danny de Munk een ouwe knakker is, dus het zou Gerson Mesman van Maison de Boer kunnen zijn…. Dusss….komt er nog een aangifte??

    3
    0
    • Jerommeke zegt:

     De aangiftes stapelen zich op hoorde ik van iemand uit Nederland die ook is opgelicht door Gerson Mesman van de Pietersbergweg 734 uit Amsterdam.
     Bij ons in België zijn er ook aangiftes gedaan.
     Is de politie in Nederland altijd zo traag met gespuis ?

     0
     0
     • Jerommeke zegt:

      Er is in dec 2021 een aangifte gedaan voor oplichting van €50.000,00 en identiteitsfraude . Daarbij is het niet bijgebleven , hij heeft tonnen gestolen van vele mensen en bedrijven.Maar die oplichter en fraudeur loopt nog vrij rond ! Wanneer doet de politie in Nederland eens wat ?

      0
      0
 2. Pics (or it didn't happen) zegt:

  ──────▄▀▄─────▄▀▄
  ─────▄█░░▀▀▀▀▀░░█▄
  ─▄▄──█░░░░░░░░░░░█──▄▄
  █▄▄█─█░░▀░░┬░░▀░░█─█▄▄█

  8
  6
 3. Ik heb nu al een trauma zegt:

  Het lijkt mij vreselijk om door Patty Brard misbruikt te worden.

  Nou ben ik geen jonge BN-er en zij is geen lekker wijf. Maar het lijkt mij echt vreselijk traumatiserend om dat oude vel in mij n nabijheid te hebben en dat zij dan ontuchtige handelingen met mij wil verrichten.

  10
  1
 4. Antoine de Butler zegt:

  Doodeng.
  Ze was ooit zo dik dat haar vel nu als een slechtvallende trui om haar heen slingert en hangt.
  Als ze op de tafel poept moet ik haar rugvel optillen anders hangt het in de drek.
  Ik wou dat ze weer 60 kii zwaarder werd, nu heb ik te maken met een zeventig jaar oud veenlijk dat soms denkt dat ze nog 59 is. Help!

  11
  2
  • Charly Luske zegt:

   Wat erg voor je!
   Moet jij ook altijd huilen als ze zegt dat je haar moet beffen?
   Tanja zegt dat ik anders geen zakgeld krijg maar ik wil het niet!
   Ik ben een volwassen man!
   En ik wil ook niet vaker dan één avond per maand de bitch zijn omdat ik moeite heb m’n poep op te houden

   6
   3
   • Ikweetietewatjijnietweet zegt:

    Luske agressief rotjong, sloeg voor zijn papa vroeger in A’dam krakers in elkaar. Papa hapte niet voor niets een stukje staal…. Zoonlief stond ook op de lijst. Slimme move om Yes indertijd te scoren

    2
    1
    • Jip van Janneke zegt:

     Krakers is tuigh van de richel en daardoor vogelvrij.

     Als je als vieze armoedzaaier met een vloeienbaard besluit om iemand z’n vastgoed open te breken en erin gaat wonen dan kun je repercussies verwachten. Het is aan een anarchistische gemeenteraad te wijten geweest dat het een tijdje gedoogd werd maar nu is het dus gewoon weer strafbaar om een huis te kraken. En terecht.

     5
     0
 5. Pascallie zegt:

  Ik ga nu lekker kijken, heren! De popcorn 🍿 staat al klaar. Zin in.

  ! Even alvast een waarschuwing voor de mislukte haters hier: het is die tijd van de maand en ik heb vandaag een ongelooflijke bui dus als je alleen komt haten hier, scheld ik je hoogst persoonlijk he-le-maal de de Pest pokken Tyvus in. Met je Sahara kut of kleine paasei ballen en je zinloze bestaan. Bleh. Helemaal klaar met jullie. Oprotten uit m’n buurthuis.

  6
  11
 6. Evert zegt:

  Het is jammer dat jantje elke week weer een hoofdrol opeist. Het kan toch niet altijd een kermis zijn. Altijd dat brallen en lallen, het is soms gewoont teveel. Het maakt jan boskamp een geciviliseerd personage tov jantje.

  8
  3
 7. Kutter Ziefood zegt:

  Was gezellig in het Amsterdamse Frikandellenbos met Danny de spunktrunk. Daarna karper wezen vissen in een nabij gelegen vijver, en toen met 3,5 gram Colombiaans vispoeder van de Kruidenbaron nog even naar Sensation White geweest. Vrij doorsnee weekend eigenlijk.

  0
  0
 8. Glasbak te Bergen zegt:

  Je misbruikt mij al jaren, stopt al mijn gaten vol iedere dag als je hijgend met je zure biggenkop over mij heen hangt haatvarken Roos

  2
  5
 9. Michaela zegt:

  Sorry guys, eerst waren jullie nog wel grappig maar nu komt het slap ge-oh niet boven 15 jarigen gegiebel uit. Ik haak af. Jammer want ik heb eerst nog wel om jullie gelachen………….

  3
  1
 10. K(l)aag zegt:

  Hey Dennis en Jan. Ik vind het serieus een leuk programma wat jullie maken en ik hoop dan ook dat jullie dat nog lang blijven doen. Ik kijk altijd graag. Maar. …..dan mogen jullie wel eens wat aardiger voor elkaar zijn. Elkaar een beetje in de zeik nemen, tuurlijk, moet kunnen en daar is het ook het soort programma naar. Maar het gaat er af en toe echt grof en onaardig aan toe (met name Jan) en ik begin een ondertoon van verwijten en irritatie te horen. Jan, gun Dennis ook eens gewoon een leuke date en loop niet te klooien in het liefdesleven van die kerel. Uiteindelijk wil iedereen een beetje prive geluk en als je dat voor elkaar loopt te verpesten zou het me niks verbazen als jullie op een gegeven moment met knallende ruzie uit elkaar gaan.

  Dat is jammer want 1. Programma weg – 2. Vriendschap over en uit – 3. Heel Hilversum lacht zich dan de ballen uit z’n broek en daarin vinden ze dan bewijs dat programma’s van rechtse snit gedoemd zijn te mislukken. Gun ze dat niet.

  Afijn ik hoop nog lang van jullie programma te kunnen genieten, doe met het advies wat je wil.

  1
  0
 11. Samson en Gert zegt:

  Amai , amai wordt Gerson Mesman gezocht in Purmerend ? In ons mooie België wordt hij ook namelijk ook gezocht naar horen zeggen omdat hij een aantal mensen heeft opgelicht voor zeer grote bedragen ( zeker een Eurootje of 80 duizend). En die zullen zeker niet op zoek gaan naar Gertje en Samson in ons schone België maar naar Gerson Mesman in Amsterdam ! Grote dank voor zijn adres op uwer pagina.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.