BN’er sluit jonge vrouw op en misbruikt haar

BNer sluit jonge vrouw op en misbruikt haar

35 reacties op “BN’er sluit jonge vrouw op en misbruikt haar

 1. Min Kortspringen zegt:

  Johnny de Mol heeft Jaimie Vaes opgesloten, Little Kleine heeft Shima Kaes het ziekenhuis in gebeukt en Charly Luske heeft Tanja Jess van achteren misbruikt, het wordt steeds gekker in BN’er land…

  4
  19
 2. Pics (or it didn't happen) zegt:

  ──────▄▀▄─────▄▀▄
  ─────▄█░░▀▀▀▀▀░░█▄
  ─▄▄──█░░░░░░░░░░░█──▄▄
  █▄▄█─█░░▀░░┬░░▀░░█─█▄▄█

  8
  6
 3. Ik heb nu al een trauma zegt:

  Het lijkt mij vreselijk om door Patty Brard misbruikt te worden.

  Nou ben ik geen jonge BN-er en zij is geen lekker wijf. Maar het lijkt mij echt vreselijk traumatiserend om dat oude vel in mij n nabijheid te hebben en dat zij dan ontuchtige handelingen met mij wil verrichten.

  10
  1
 4. Antoine de Butler zegt:

  Doodeng.
  Ze was ooit zo dik dat haar vel nu als een slechtvallende trui om haar heen slingert en hangt.
  Als ze op de tafel poept moet ik haar rugvel optillen anders hangt het in de drek.
  Ik wou dat ze weer 60 kii zwaarder werd, nu heb ik te maken met een zeventig jaar oud veenlijk dat soms denkt dat ze nog 59 is. Help!

  11
  2
  • Charly Luske zegt:

   Wat erg voor je!
   Moet jij ook altijd huilen als ze zegt dat je haar moet beffen?
   Tanja zegt dat ik anders geen zakgeld krijg maar ik wil het niet!
   Ik ben een volwassen man!
   En ik wil ook niet vaker dan één avond per maand de bitch zijn omdat ik moeite heb m’n poep op te houden

   6
   3
  • Ikweetietewatjijnietweet zegt:

   Luske agressief rotjong, sloeg voor zijn papa vroeger in A’dam krakers in elkaar. Papa hapte niet voor niets een stukje staal…. Zoonlief stond ook op de lijst. Slimme move om Yes indertijd te scoren

   2
   1
  • Jip van Janneke zegt:

   Krakers is tuigh van de richel en daardoor vogelvrij.

   Als je als vieze armoedzaaier met een vloeienbaard besluit om iemand z’n vastgoed open te breken en erin gaat wonen dan kun je repercussies verwachten. Het is aan een anarchistische gemeenteraad te wijten geweest dat het een tijdje gedoogd werd maar nu is het dus gewoon weer strafbaar om een huis te kraken. En terecht.

   5
   0
 5. Janroosmetznrottebek zegt:

  Scoopppp, Jantje is een pedofiel, doet het graag met z’n dochter. Is maar een roddel hè, pin me er niet op vast.

  14
  10
 6. Pascallie zegt:

  Ik ga nu lekker kijken, heren! De popcorn 🍿 staat al klaar. Zin in.

  ! Even alvast een waarschuwing voor de mislukte haters hier: het is die tijd van de maand en ik heb vandaag een ongelooflijke bui dus als je alleen komt haten hier, scheld ik je hoogst persoonlijk he-le-maal de de Pest pokken Tyvus in. Met je Sahara kut of kleine paasei ballen en je zinloze bestaan. Bleh. Helemaal klaar met jullie. Oprotten uit m’n buurthuis.

  6
  11
 7. Evert zegt:

  Het is jammer dat jantje elke week weer een hoofdrol opeist. Het kan toch niet altijd een kermis zijn. Altijd dat brallen en lallen, het is soms gewoont teveel. Het maakt jan boskamp een geciviliseerd personage tov jantje.

  8
  3
 8. drogepoepsteek zegt:

  Droge Poepsteek vond het maar een langdradige aflevering. Dat geneuzel over Temptation Island.. Waren de BN’ers op?

  2
  5
 9. Kutter Ziefood zegt:

  Was gezellig in het Amsterdamse Frikandellenbos met Danny de spunktrunk. Daarna karper wezen vissen in een nabij gelegen vijver, en toen met 3,5 gram Colombiaans vispoeder van de Kruidenbaron nog even naar Sensation White geweest. Vrij doorsnee weekend eigenlijk.

  0
  0
 10. Glasbak te Bergen zegt:

  Je misbruikt mij al jaren, stopt al mijn gaten vol iedere dag als je hijgend met je zure biggenkop over mij heen hangt haatvarken Roos

  2
  5
 11. Michaela zegt:

  Sorry guys, eerst waren jullie nog wel grappig maar nu komt het slap ge-oh niet boven 15 jarigen gegiebel uit. Ik haak af. Jammer want ik heb eerst nog wel om jullie gelachen………….

  3
  1
 12. K(l)aag zegt:

  Hey Dennis en Jan. Ik vind het serieus een leuk programma wat jullie maken en ik hoop dan ook dat jullie dat nog lang blijven doen. Ik kijk altijd graag. Maar. …..dan mogen jullie wel eens wat aardiger voor elkaar zijn. Elkaar een beetje in de zeik nemen, tuurlijk, moet kunnen en daar is het ook het soort programma naar. Maar het gaat er af en toe echt grof en onaardig aan toe (met name Jan) en ik begin een ondertoon van verwijten en irritatie te horen. Jan, gun Dennis ook eens gewoon een leuke date en loop niet te klooien in het liefdesleven van die kerel. Uiteindelijk wil iedereen een beetje prive geluk en als je dat voor elkaar loopt te verpesten zou het me niks verbazen als jullie op een gegeven moment met knallende ruzie uit elkaar gaan.

  Dat is jammer want 1. Programma weg – 2. Vriendschap over en uit – 3. Heel Hilversum lacht zich dan de ballen uit z’n broek en daarin vinden ze dan bewijs dat programma’s van rechtse snit gedoemd zijn te mislukken. Gun ze dat niet.

  Afijn ik hoop nog lang van jullie programma te kunnen genieten, doe met het advies wat je wil.

  1
  0
 13. Samson en Gert zegt:

  Amai , amai wordt Gerson Mesman gezocht in Purmerend ? In ons mooie België wordt hij ook namelijk ook gezocht naar horen zeggen omdat hij een aantal mensen heeft opgelicht voor zeer grote bedragen ( zeker een Eurootje of 80 duizend). En die zullen zeker niet op zoek gaan naar Gertje en Samson in ons schone België maar naar Gerson Mesman in Amsterdam ! Grote dank voor zijn adres op uwer pagina.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.