Slecht nieuws voor Patty Brard: ‘ik word geen oma’

Arme arme arme Patty Patty Patty, bij de Story laat ze iets heel verdrietigs weten: ‘ik word geen oma. Ik weet dat er geen kleinkind komt’. Ze heeft de hoop nu echt voorgoed opgegeven.

Patty en haar dochter waren na jaren weer met elkaar herenigd, maar de hoop op een kleinkind is toch reeds vergaan. Ik zou bijna willen beginnen met ‘gelukkig’, maar dat zal ik achterwegen laten. Oh shit, te laat… Dat is zo’n beetje wat Patty Brard ook doet bij haar verhaal in de Story: “Ik ga er niet over uitweiden, want ik heb Priscilla beloofd om niet over haar te praten wanneer ze er niet bij is. Maar ik weet dat er geen kleinkind komt.” Heb je het niet nu net over het onderwerp gehad waarvan je beloofd had het niet te doen? Nou ja, het zal wel…

Patty zegt blij te zijn met de (klein)kinderen van anderen en is allang blij dat de moeder-dochter band met haar dochter weer hersteld is. “We hebben elkaar natuurlijk elf jaar niet gezien”, legt ze uit. “Na onze verzoening hebben we ook besloten om niet meer terug te kijken. Geweest is geweest. Het heeft geen zin om oude koeien uit de sloot te halen. Maar dat neemt niet weg dat we nog weleens wat hobbels tegenkomen”, aldus Patty.

Eerder werd de roddel (mede door ons) al verspreid dat de trouwerij tussen Priscilla en haar partner überhaupt nooit zal gaan plaatsvinden. Misschien is dat stiekem ook wel de reden dat er geen kleinkinderen gaan komen voor Patty, maar daar mag ze natuurijk niet over uitwijken. Pat, het is echt beter dat jouw nageslacht hier ophoudt. Nog meer junior veenlijkjes hebben we op zich niet nodig.

16 reacties op “Slecht nieuws voor Patty Brard: ‘ik word geen oma’

  • datdoejetochniet zegt:

   Als je zelfs de geheimen van je dochter gebruikt om weer even aandacht te krijgen op Instagram dan begrijp ik wel waarom de relatie tussen die twee zo lang verstoord is geweest.

   13
   0
  • Jimbo zegt:

   The term Big Brother was coined by George Orwell in his book titled 1984. Wel grappig als 2001 a space oddesy. Lopen we achter of weet de massa niet dat ze achter lopen. Ik weet het mijne.

   1
   1
 1. Floris Weyers zegt:

  Vervolg excuses Ik werd vroeger veel gepest op het schoolplein Gemene klasgenoten met grote bek en die uit de schooltassen jatten zoals de jonge Jan Roos., ik zat bij hem op school. Onverbeterlijke rotzak is het.

  2
  4
 2. Jan Roos beftours najaarsaktie zegt:

  Verras eens een vriendin en kom naar Bergen. Ik zal ze waanzinning likken, een kaart inclusief kleine tour in de Befmobiel Range Rover is nu 150 euro in de najaarsaktie.

  3
  1
  • Timmy zegt:

   Ik denk eerder dat Petty vadertje tijd de man met de zijs al kan zien groeten. Besef je petty is nog veel ouder dan ze er uitziet. Die heeft met nog geen decennium de bevrijding gemist.

   2
   0
 3. Henk van Lintzaag tot Motorzaag zegt:

  Nogal logisch dat er geen kleinkinderen komen als de eierstokken er uitgezaagd zijn bij Priscilla. Hopen op kinderen is hetzelfde als hopen dat die opgezette moeder ooit nog gaat bewegen.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.