De vriendschap tussen Gordon en Patty Brard is over

Gisteren werd al bekend dat Gordon zijn zaak per 1 oktober sluit. Volgens Patty wist het personeel van Gordon behoorlijk laat dat het gesloten werd. De vriendschap tussen Gordon en Patty Brard is over, omdat Gordon dit geen vriendschappelijke actie vond.

Personeel wist van niks

Patty laat in Shownieuws weten: “We zijn er ook eventjes geweest vandaag en onze verslaggever liep naar binnen en zei tegen het personeel: ‘We hoorden dat jullie gaan sluiten.’ En het personeel wist het nog niet. Dat was best wel een beetje pijnlijk.”

Gordon heeft Nederland achter zich gelaten

“Ik snap dat als je in Dubai bent neergestreken en je bent daar kennelijk heel gelukkig en je zit daar nu een jaar, dat je dan denkt: ik ga hier niet meer tegen vechten, we laten het”, aldus Patty.

Gordon is echter niet zo blij met deze uitspraken van Patty. Op Instagram schrijft hij ‘met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig’.

Oeps… de twee grootste vrienden van de show, Patty Patty Patty en de bipolaire cokejunk, hebben ruzie. JUICEEE.

24 reacties op “De vriendschap tussen Gordon en Patty Brard is over

 1. Ramin Rz zegt:

  Heb uit eerste hand dat Jan Roos zijn dikke wijf alle hoeken van de kamer laat zien als ze niet wil rimmen. Ook werd hij extreem boos toen ze niet klaar kwam van 1 van zijn veel te lange befbeurten. Uit eerste hand.

  9
  19
  • Ramin Rz (de echte) zegt:

   Nee dit kan heftiger Hansie. “Jan sloeg het moddervette varken de kamer door”, “Kom hier kkh0er ik zal je!”. Joyce smeekte om genade;’het is al goed Jan, je mag naar de gall&gall’.

   6
   9
 2. Hansie Hans zegt:

  Heb uit eerste hand vernomen dat Dennis S betrapt is in een sauna voor mensen van hetzelfde geslacht. Daar heeft hij zich laten nœken door 25 man.

  8
  9
 3. Jan Punisher Roos zegt:

  Ruzie thuis, wou gisteravond eens wat anders proberen, dus hop, prop m’ zo bij Joyce in d’r kont want dat had ik eens in een film gezien. Gillen, schreeuwen, kinderen wakker, drama.

  6
  5
  • Johnny de M. zegt:

   Tip: Bind eerst haar handen en voeten vast en stop een prop in haar biggenmuil. mocht ze dan nog te veel geluid produceren, gewoon een paar stompen op haar muil.

   5
   3
 4. Garfield zegt:

  Perfecte foto voor op de telefoon, tegen allerhande telefoon gerelateerde verslavingen. En beter voor de lijn dan een racefiets. Ik heb iig geen trek meer nu.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.