Patty Brard wil het allemaal op de brandstapel

Patty Patty Patty deelt zelf herinneringen op haar Instagram-pagina van een tijdje terug toen ze ook een kilootje of 30 meer woog. Patty Brard wil het allemaal op de brandstapel. Ook al deelt ze het dus zelf. Nou, ja, prima.

Ze wil absoluut niet meer herinnert worden aan die periode uit haar leven. Er zat behoorlijk wat meer vlees aan, zullen we maar zeggen. Op zich zag het veenlijkje er toen wel minder uit als een veenlijk. Eerlijk is eerlijk. Niet dat dit wel mooi was, zeker niet! Die vrouw is niet te redden, maar er minder uitzien als een veenlijk is nooit verkeerd.

Ze deelt de foto’s met Richard Groenendijk, maar wilt niks liever dan de foto’s allemaal op de brandstapel verschroeien. Dat is nou ook niet aardig, Pat. “Gek van! Alles op de brandstapel!” klinkt het in haar verhaal. Meid, deel het dan zelf ook niet op Instagram, dan was de rest van Nederland het allang al vergeten, want het boeit natuurlijk niemand.

20 reacties op “Patty Brard wil het allemaal op de brandstapel

 1. Chantal Jensen zegt:

  Wat een haat zit er in die woorden. Bij het woord brandstapel word ik een beetje nerveus en krijg ik hele rottige associaties met nare gebeurtenissen in de geschiedenis.

  8
  0
 2. Chantal Jensen zegt:

  Ze was wel een dikke verwende irritante zeug maar door al dat vet leek ze veel jonger in d’r gezicht. Nu zo’n ingevallen bekkie gekregen. ‘T is een keuze.

  8
  0
  • Celine van Heemskerke tot Cockestein zegt:

   Ik koop altijd enorm leuke snuisterijtjes en dingetjes van haar Kruidvat collectie. Echt enige frutseltjes. Wist niet dat je zulke leuke dingetjes kon doen met plastic. Doe niet zo gemeen tegen Diva Patty B hoor!

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.