Richard Groenendijk staat achter Carlo B

Richard-Groenendijk

En dat is natuurlijk hartstikke lief. Want ze zullen elkaar vast kennen. Maar de grappenmaker begeeft zich op bijzonder glad ijs. “Ik kan me niet voorstellen dat Carlo zich heeft misdragen en in die zin is het dan terecht dat hij aangifte doet. Als het niet waar is, moet je aangifte doen. Zoals het ook terecht is dat Humberto Tan aangifte heeft gedaan tegen Albert Verlinde, en zich daaraan vasthoudt.”

“Je moet niet iets roepen als er geen harde bewijzen zijn. Ik snap ook niet dat het allemaal zomaar meteen de wereld in wordt gegooid zonder echt bewijs. Dán moet iemand berecht worden.” Aha, ok. Dus Richard wil graag dat we met harde bewijzen komen en anders berecht worden. Dat is wel interessant. Wat dacht je van deze: als wij moeten voorkomen wegens de aangifte van Carlo zullen we met die bewijzen komen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat er geen kort geding is aangespannen. Want dan moeten we aantonen waarom we dit zeggen en dat is nou precies wat Carlo niet wil.

“Tegenwoordig is de rechtszaak al geweest en de uitspraak al gedaan door 18 miljoen mensen en dat is natuurlijk niet goed”, aldus Groenendijk. We wachten rustig af.