Richard Groenendijk staat achter Carlo B

Richard Groenendijk

En dat is natuurlijk hartstikke lief. Want ze zullen elkaar vast kennen. Maar de grappenmaker begeeft zich op bijzonder glad ijs. “Ik kan me niet voorstellen dat Carlo zich heeft misdragen en in die zin is het dan terecht dat hij aangifte doet. Als het niet waar is, moet je aangifte doen. Zoals het ook terecht is dat Humberto Tan aangifte heeft gedaan tegen Albert Verlinde, en zich daaraan vasthoudt.”

“Je moet niet iets roepen als er geen harde bewijzen zijn. Ik snap ook niet dat het allemaal zomaar meteen de wereld in wordt gegooid zonder echt bewijs. Dán moet iemand berecht worden.” Aha, ok. Dus Richard wil graag dat we met harde bewijzen komen en anders berecht worden. Dat is wel interessant. Wat dacht je van deze: als wij moeten voorkomen wegens de aangifte van Carlo zullen we met die bewijzen komen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat er geen kort geding is aangespannen. Want dan moeten we aantonen waarom we dit zeggen en dat is nou precies wat Carlo niet wil.

“Tegenwoordig is de rechtszaak al geweest en de uitspraak al gedaan door 18 miljoen mensen en dat is natuurlijk niet goed”, aldus Groenendijk. We wachten rustig af.

16 reacties op “Richard Groenendijk staat achter Carlo B

  • Carlooo zegt:

   Exact dit ome Jan.
   Wanneer Carlo B., Ali B. en Marco B. echt zeker zijn van hun zaak hadden ze immers gelijk een kort geding aangespannen tegen Roddelpraat. Roddelpraat heeft immers in hun ogen onjuistheden verspreid met als gevolg grote imago schade enz. enz.

   Maar het is al maanden muisstil bij de heren.
   Het doen van een valse aangifte is strafbaar. Wellicht een goed idee om als Roddelpraat aangifte te doen tegen Carlo B. op basis van valse aangifte, valse beschuldiging (lasterlijke aanklacht).
   Dan moet Carlo B wel. Want zoals Jan Dijkgraaf het terecht stelt. Heeft de actie veel weg van strategie met voorbedachte rade. Om tijd te winnen want een echte rechtszaak is totaal niet in eigen belang. Dan komen er immers hoe dan ook feiten boven water die ze liever niet openbaar zien.

   0
   1
 1. Theodoor Kleijburger zegt:

  Aha.. het orakel spreekt: “…omdat Richard Groenendijk zich niet kan voorstellen dat Carlo Bosshart een graaiende viespeuk is DUS Carlo moet aangifte gaan doen…”

  Misschien heeft Richard Groenendijk nog niet bedacht dat er iets mis is met het voorstellingsvermogen van Richard Groenendijk?
  Beter even pas op de plaats maken en de rechtszaak afwachten.

  9
  1
  • Geert van der S. zegt:

   Omdat ik nooit naar RTl 4 of 5 kijk weet ik niet wat voor programma’s ze daar hebben, maar het schijnt dat Carlo Boschart zo’n beetje de laatste presentator is die een beetje samenhangend een tvshow kan presenteren.
   Dus het schijnt dat Peter van de Vorst nu al naarstig op zoek is naar een vervanger maar dat lukt niet erg.
   Tot die tijd houden ze Carlo uit de wind. Puur commercieel belang dus.
   Net als bij Talpa. Daar duurde het ook twee jaar voordat de bom barstte.

   3
   1
 2. Annemarie zegt:

  Als het een hetero, dus een gezond persoon, zou betreffen, dan had nietsnut Groenendijk moord en brand geschreeuwd.

  2
  1
 3. wieisdattoch zegt:

  Waarom is Richard Groenendijk uberhaupt bekend?
  Hij schijnt cabaretier te zijn maar volgens mij is nog minder grappig dan Soundos El Amahdi.
  Op wiki kom ik nog zijnaltere ego Jopie Parlevliet tegen maar dat was volgens mij in de jaren 60 niet eens grappig meer.

  Dus..eh…waarom is zijn mening uberhaupt relevant?

  1
  0
  • Roland Deurgreve zegt:

   Het is een malloot met een kut-accent en hij komt uit 010.
   Bij Soundos kon je nog naar die dikke reet van d’r kijken, bij Richard Groenendijk zit je je naar vergane zaken nemen geen keer te kijken.
   Hoe komt het dat hij geciteerd wordt in het zedenschandaal van Carlo?
   Ze kunnen net zo goed een groenteboer of een tramconducteur om een mening vragen.

   2
   0

Reacties zijn gesloten.