Gordon sluit noodgedwongen zijn restaurant

Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij Gordon en de mongolen

Gordon sluit noodgedwongen zijn restaurant Blushing in Blaricum. Per 1 oktober is het niet meer mogelijk om bij de horecagelegenheid te vertoeven. Volgens Gordon heeft het niks met een faillissement te maken.

Gordon legt uit dat de sluiting te maken heeft met personeelstekort. Hij schrijft hierover: “Omdat ik mijn gasten wil voorzien van de kwaliteit die ik als ondernemer altijd heb gegarandeerd, heb ik besloten te stoppen.” Blushing in Amsterdam en een ander restaurant van hem blijven wel open. De vestiging in Rotterdam sloot hij een aantal jaar geleden al. “Het doet enorm veel pijn om op deze manier je bedrijf ten onder te zien gaan in de nasleep van een wereldwijde pandemie.”

Momenteel woont Gordon natuurlijk in Dubai, maar voorheen was Blaricum zijn thuisbasis. Met het sluiten van zijn restaurant zegt hij wel zijn band met Blaricum nu volledig kwijt te zijn. “Ik weet hoe belangrijk Blushing was voor velen in het dorp en wat voor mooie positie we hadden ingenomen als trefpunt voor iedereen. Ik bedank dan ook al mijn gasten van de afgelopen acht jaar en alle bewoners, buren en fans voor het vertrouwen dat ze mijn medewerkers en mij hebben gegeven”, schrijft Gordon.

https://www.instagram.com/p/CikzP9TqXC_/?utm_source=ig_web_copy_link