Gordon sluit noodgedwongen zijn restaurant

Gordon sluit noodgedwongen zijn restaurant Blushing in Blaricum. Per 1 oktober is het niet meer mogelijk om bij de horecagelegenheid te vertoeven. Volgens Gordon heeft het niks met een faillissement te maken.

Gordon legt uit dat de sluiting te maken heeft met personeelstekort. Hij schrijft hierover: “Omdat ik mijn gasten wil voorzien van de kwaliteit die ik als ondernemer altijd heb gegarandeerd, heb ik besloten te stoppen.” Blushing in Amsterdam en een ander restaurant van hem blijven wel open. De vestiging in Rotterdam sloot hij een aantal jaar geleden al. “Het doet enorm veel pijn om op deze manier je bedrijf ten onder te zien gaan in de nasleep van een wereldwijde pandemie.”

Momenteel woont Gordon natuurlijk in Dubai, maar voorheen was Blaricum zijn thuisbasis. Met het sluiten van zijn restaurant zegt hij wel zijn band met Blaricum nu volledig kwijt te zijn. “Ik weet hoe belangrijk Blushing was voor velen in het dorp en wat voor mooie positie we hadden ingenomen als trefpunt voor iedereen. Ik bedank dan ook al mijn gasten van de afgelopen acht jaar en alle bewoners, buren en fans voor het vertrouwen dat ze mijn medewerkers en mij hebben gegeven”, schrijft Gordon.

15 reacties op “Gordon sluit noodgedwongen zijn restaurant

 1. Hansie zegt:

  Lol. Kwestie van LV stikker op je voorhoofd bij de sollicitatie. Dan kan je er onafhankelijk van je kwaliteit een looneis op plakken bij deze dwaas. Tipje.

  0
  2
 2. Janus Roos het xxxxl varken en beffert op verzoek zegt:

  Off topic: Ik ben al tijden niet meer welkom bij alle ALL YOU CAN EAT restaurants. Dan vanavond maar 3 kg ovenpatat thuis en 6 gehaktballen in de jus. Je moet toch wat.

  4
  6
 3. allesnaarAdam zegt:

  Prima idee om de tent te sluiten in Blaricum. Nu kan hij het personeel gewoon inzetten op zijn Amsterdams vestiging. Misschien moet hij wel wat aan de prijzen die als hoog ervaren worden

  2
  4
 4. APfan zegt:

  Gerucht: Gordon heeft Jan Roos’ anus compleet schoongebaft in het frikandellenbos tussen Bergen en Blaricum. Ik heb dit gehoord van een spion wiens kringspier op dat moment werd opgerekt door een flinke twentse knul met een pruik van een tientje.

  1
  6
 5. Gordon Geranium zegt:

  Gordon twaalf ambachten, dertien ongelukken. Personeel niet fatsoenlijk betalen en wel incasseren dus maar voor een dreigend faillisement het land uit.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.