Huwelijk dochter Patty Brard uitgesteld

Mijn moeder zei altijd: “van uitstel komt afstel.” Zou dat hier ook het geval zijn? Het huwelijk van de dochter van Patty Brard, Priscil (wij mogen Priscil zeggen), is uitgesteld. Waarom?

Voor jaren lagen Patty Brard en Priscil in de clinch, omdat dochter niks meer met moeder te maken wilde hebben. Nu zijn de twee weer volop in contact en zelfs een sieradenlijn bij de drogisterij gestart. In een gesprek met de Story legt Patty Brard uit dat ze geen verloren tijd aan het inhalen zijn: “We proberen geen tijd meer te verliezen en het leuk met elkaar te hebben. Dat werkt.”

Over de verloofde (?) van Priscilla is Patty ook goed te spreken: “De band met hem is goed. Hij is een leuke man, en we hebben fijn contact, ook met zijn moeder. Hij is ook al bij ons op Ibiza geweest.”

‘Eerst bouwen dan trouwen’

Priscilla werd een paar jaar geleden al ten huwelijk gevraagd, maar de grote dag is nog steeds niet aangebroken. De grote vraag is of de dag überhaupt nog gaat plaatsvinden.

Volgens Patty wil Priscilla eerst haar leven op de rit krijgen. Op dit moment is er namelijk nog niet eens een trouwdatum uitgezocht. Laat staan een trouwjurk… “De afgelopen tijd is ze druk geweest met haar studie. Priscilla heeft een studie gevolgd om in de toekomst een eigen dierenasiel te kunnen openen. Ze deed altijd al vrijwilligerswerk bij een dierenasiel en gaat daar per 1 oktober in vaste dienst.”

Ach, wat is het toch een goede meid! Logisch dat ze eerst nog even andere dingen op een rijtje wilt krijgen voordat ze het huwelijksbootje instapt? Eigenlijk boeit het natuurlijk niemand ene reet of die meid wel of niet gaat trouwen, toch?

Gelukkig heeft de butler van Patty, Antione nog wel wat wijze woorden over voor het aanstaande koppel (als dat ook nog gebeurd). Patty zegt: “Eerst bouwen dan trouwen, zou mijn man Antoine zeggen.” Alsof het een moer scheelt of je wel of niet een ring om je vinger hebt zitten. Alsof je dan ineens niet meer een dierenasiel kunt openen, maar goed.

14 reacties op “Huwelijk dochter Patty Brard uitgesteld

 1. Geilneef Spotter 24/7 zegt:

  Jantje Roos, Zal ik de beelden lekken naar een juichechannel waarop jij op zondagochtend 5 uur een glasblak aan het droogneuken bent en schreeuwt.. OH joyce.. harder!

  2
  7
 2. Nicolette op de Stam zegt:

  Een beetje meewerken aan de grote Brard 24/7 reality soap is misschien toch wel een goed idee. Mamma heeft geschat zo’n 9 miljoen op haar rekening staan en ook niet het eeuwige leven.

  3
  0
  • Maaike zegt:

   Achterlijk Wijf, ik hoop voor jou dat je er op die leeftijd ook zo goed uitziet. OK, haar haarstuk valt bijna niet op om het over de botox maar niet te hebben, maar toch, ik teken ervoor.

   4
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.