Rogier Smit verandert zijn naam

Rogier Smit verandert zijn naam

Rogier Smit verandert zijn naam naar de achternaam van de man waarvan hij beweert dat het zijn vader is. Die junk kan het nog steeds niet loslaten en blijft maar doorgaan over zijn vermeende vader.

Leugens verzinnen om aandacht te krijgen

De junk Rogier is al een tijdje bezig met het idee dat zijn vader niet zijn biologische vader zou zijn. Het leek erop dat hij dit deed om aandacht te vragen. In oktober vertelde ex-man Frank Jansen nog over de kwestie: “En nu zou deze man niet zijn biologische vader zijn. Tijdens onze relatie is dat nooit ter sprake gekomen. Misschien is het weer iets wat Rogier verzint om aandacht te trekken. Ik weet het niet…”

‘Like daddy like son’

Hij had al eerder aangegeven dat hij wist wie zijn vader was, maar daar is het niet bij gebleven. De man blijft maar doorgaan en doorgaan. Zo plaatste hij nu ook weer op Instagram een foto van zichzelf en van de man die zijn vader zou moeten zijn en schrijft erbij: “like daddy like son”.

Rogier Smit verandert zijn naam

Waar houdt het op bij deze junk? Dat is bij ons ook onbekend. Rogier Smit verandert zijn naam op Instagram naar ‘Rogier Oltmans’. We weten allemaal dat er behoorlijk wat steekjes los zitten bij de man, dus zo’n actie is ook weer totaal niet verrassend.

Rogier Smit verandert zijn naam
Rogier Smit verandert zijn naam 4
Rogier Smit verandert zijn naam
Rogier Smit verandert zijn naam 5