Rogier Smit liegt om aandacht te krijgen

Rogier in buitenlandse show Rogier Smit liegt om aandacht te krijgen

Rogier Smit maakte laatst bekend via Instagram dat hij erachter was gekomen dat zijn vader niet zijn biologische vader is. Rogier Smit liegt om aandacht te krijgen. Dit keer zou hij dus verzonnen hebben dat z’n vader niet echt zijn vader is. Dat is wat ex-man Frank Jansen over de situatie denkt.

Vorige week schreef Rogier op Instagram: “De afgelopen 48 jaar heb ik me altijd onrustig gevoeld omdat ik me onbegrepen voelde en om die reden wellicht moeilijk was. Voor mezelf en voor vrienden. Dit is omdat ik in de afgelopen jaren het gevoel had dat er iets niet klopte.” Ook stond er waarom hij dat zo voelde: “De ‘vader’ met wie ik opgroeide, is niet mijn biologische vader.” Oooohhhh… NIET LEEEUUKK!

Verzinsels

Story heeft vervolgens aan ex-man Frank Jansen gevraagd wat hij van deze situatie denkt en hij zegt er nooit iets van geweten te hebben. “Ik ken de goede man uiteraard wel. Ik noemde hem altijd stille Willy. Hij zei nooit veel. Ik weet nog dat Rogier mij meenam naar ons eerste kerstfeest bij zijn familie thuis. We hadden een kerstdiner en hij zei: Ik zet jou naast mijn vader, want die praat niet zoveel. Later op de avond merkte Rogier op dat we niet veel gezegd hadden. Dat klopte, want die man zei écht niets. Er kwam alleen maar ja of nee uit zijn mond. Dan houdt het op. En nu zou deze man niet zijn biologische vader zijn. Tijdens onze relatie is dat nooit ter sprake gekomen. Misschien is het weer iets wat Rogier verzint om aandacht te trekken. Ik weet het niet…”

Geen contact

Frank geeft ook aan zich niet te herinneren dat Rogier dat ‘gevoel van dat er iets niet klopte’ ooit met zijn ouders zou hebben gedeeld. “En ach, hij had meer identiteitsproblemen. Hij maakt het altijd erger dan het is, als ik dat zo mag zeggen. Hij komt uit een heel harmonieus gezin, groeide op met twee lieve zussen en is volledig in de watten gelegd. Vroeger was hij een beeldig jongetje met blonde krullen dat in de wieg al veel aandacht opeiste. En daar is hij nog steeds mee bezig. Ik heb een vriend tegen wie ik ooit zei dat hij zoveel op zijn vader lijkt, waarop hij zei: Maar ik ben geadopteerd. Je gaat dus op elkaar lijken. Maar ik weet niet wat er precies in Rogiers familie is gebeurd dat hij dit nu naar buiten brengt. Ik heb geen contact meer met Rogier en ook niet met zijn familie. Dat vind ik prima.”

Het is wel gek te noemen dat Story naar Frank gaat om verhaal te halen, maar goed, uit Rogier krijg je natuurlijk sowieso geen zinnig woord, dus, ja. Maar dat even daar gelaten… Het is wel weer heel erg bijzonder en klinkt zeker alsof Rogier weer de kolder in z’n kop heeft gekregen en aandacht nodig heeft. Waar houdt het nou toch eens op met die kerel?