Televisie

Glennis Grace en Bilal Wahid feesten op Curaçao

Glennis Grace en Bilal Wahid feesten op Curaçao

Glennis Grace en Bilal Wahid feesten op Curaçao. De ene crimineel zoekt de andere crimineel op om samen te genieten van de alcoholische versnaperingen. Als twee onschendbare goden zochten de twee lotgenoten elkaar op en plaatsten deze combinatie vol trots op Instagram.

Een sneer uitdelen

Het lijkt erop dat Glenda de valse zangeres het een en ander duidelijk wil maken met de verschillende beelden die ze in haar verhaal op Instagram plaatst. In eerste instantie deelt ze een sneer uit naar de ‘vrienden’ die haar ‘hebben laten vallen’ nadat ze mensen had mishandeld in de Jumbo. Heel gek dat mensen dan afstand van je nemen…

‘True friends stay’

Terwijl Glennis Grace en Bilal Wahid feesten op Curaçao, schrijft Glennis op Instagram: “true friends stay”. Ze zegt in de video: “Jullie raden het niet. Kijk nou wie ik hier tegenkom. The love birds! Het zijn míjn vrienden, hé. Niet jouw vrienden!” Waar dat op slaat weet niemand. Na het beruchte Jumbo-incident haalde vriend Fred van Leer naar haar uit. Haar vriendin Edsilia Rombley heeft haar überhaupt nooit meer gesproken. Zou ze daar op doelen?

Glennis Grace en Bilal Wahid feesten op Curaçao

Om het allemaal nog net iets aparter te maken, plaatst ze vervolgens een video waarop te zien is hoe ze met Bilal Wahib aan het feesten is op Curaçao. Terwijl die achterlijke gozer om haar nek hangt schreeuwt ze: “De leven!!!!” Godsammekrake… Het moet toch niet gekker worden?

Nog geen reacties