Televisie

Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen ‘gecremeerde kroket’ noemen

Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen 'gecremeerde kroket' noemen

Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen ‘gecremeerde kroket’ noemen. Vanmiddag staan Yv en Roggel oog in oog met elkaar in de rechtbank. Moeder Hazes heeft de boel op touw gezet, omdat ze vindt dat Yvonne haar onterecht heeft beschuldigd van het roepen dat Rachel een persoonlijke brief van haar zoon had gelekt.

Vanmiddag is het zover

Vandaag om 13:30 is het zover. Dan begint de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes. Zojuist laat Yv Cold nog wel even weten dat de advocaat van Rachel haar nog iets opgestuurd heeft. Het is echt hilarisch, maar de (zeer accurate) bijnaam die Yvonne haar gaf zou ze niet meer mogen zeggen, omdat het haar aan de dood doet denken. Haha!

Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen ‘gecremeerde kroket’ noemen

Onze grote vriendin schrijft op Instagram: “Voor het weekend ontvingen we nog een extra sommatie. Deze zal ook vandaag in de rechtbank behandeld worden; Ik mag Friedel geen gecremeerde kroket meer noemen. ‘Gecremeerd’ refereert volgens de advo van Friedel naar de dood en dat wordt door Friedel als pijnlijk ervaren.” HAHAHA. Je ligt toch helemaal gestrekt? Laten we wel eerlijk wezen: we moeten bij de feiten blijven. Feitelijk is Rachel Hazes niets anders dan een gecremeerde kroket.

‘Ik schaam me oprecht’

“Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van een ‘gecremeerde kroket’ moeten gaan hebben”, aldus Yvonne. En daar heeft ze ook zeker een punt. Hoe triest is het dat er straks gesproken moet worden over een ‘gecremeerde kroket’? En dat terwijl het gerechtshof het tegenwoordig al druk genoeg heeft. Achterlijke Rachel… We verheugen ons erop om straks een artikel te schrijven over jouw overwinning, Yv.

Nog geen reacties