Televisie

Het gaat niet goed met Nicol Kremers

Het gaat niet goed met Nicol Kremers

Het gaat niet goed met Nicol Kremers. Ze plaatste gisteren namelijk weer een video op TikTok en het ziet er allesbehalve goed uit. Dit keer is de video ook echt op haar eigen account geplaatst.

Het gaat niet goed met Nicol Kremers

Eerder deelden we ook al een video van Nicol Kremers die onder invloed leek te zijn. Die video was alleen op een onbekend account geplaatst. De video van gisteren werd echter op haar eigen TikTok-account geplaatst. Uit deze video kan geconcludeerd worden: het gaat niet goed met Nicol Kremers.

Gevangengenomen?

Onderaan het artikel is de video te zien waarin ze vooral heel erg slecht playbackt en de intentie achter de video ook ver te zoeken is. In de reacties van de TikTok valt onder andere te lezen dat het mensen doet denken aan Britney Spears. Die plaatste namelijk ook veelvuldig dit soort video’s terwijl het gerucht gaat dat ze ‘gevangen is genomen’ door haar eigen vader.

LOOPT NIE GOED AF

Misschien probeert Nicolleke op deze manier ook iets duidelijk te maken. Zij wordt alleen niet door haar vader gevangen gehouden, maar we weten allemaal door wie wel. Laten we allemaal gaan letten op eventuele handgebaren die ze maakt. LOOPT NIE GOED AF.

https://www.tiktok.com/@nicolkremers/video/7186342246713806085

Nog geen reacties