Peter Gillis ontkent mishandeling van Nicol Kremers: ‘RoddelPraat zegt genoeg’

Peter Gillis ontkent mishandeling van Nicol Kremers: 'RoddelPraat zegt genoeg'

Gisteren in de nieuwste uitzending van RoddelPraat belden wij Peter Gillis om met hem te praten over de verschillende verontrustende verhalen die wij binnenkregen. Ons viel meteen op dat Peter niets ontkende. Hij wilde alleen maar praten over de kijkcijfers, maar ‘Nicol moet zelf haar verklaring afleggen’. Peter Gillis ontkent mishandeling van Nicol Kremers.

Peter Gillis ontkent mishandeling van Nicol Kremers

Peter Gillis laat in een reactie aan het ANP weten dat onze beschuldigingen aan zijn adres niet waar zijn. In de uitzending van gisteren vertelden wij namelijk verschillende verhalen die we uit eerste hand binnen hebben gekregen. Omdat we ons werk goed doen, belden we Petertje even op om verhaal te halen.

Belletje met Dennis Schouten

Tijdens het belletje ontkende hij niks van de verschillende beschuldigingen aan zijn adres. Zoals Dennis Schouten ook al zei, werd hem een flinke schuld in de schoenen geschoven, maar hij reageerde niet eens verbaasd. En dat terwijl dit een gigantische aantijging was die hij hier ook voor het eerst te horen kreeg. Dat vinden wij op z’n minst verdacht.

TOP verdediging van Petertje

“De titel van dit programma is ‘Roddelpraat‘. Dat zegt al genoeg”, vertelt Peter aan het ANP. En dat is inderdaad een TOP verdediging. Het klopt dat wij roddels verspreiden, maar veel dingen komen wel met hard bewijs. Dit keer hebben wij met verschillende mensen gebeld waarvan duidelijk aan de stem te horen is dat ze bang zijn.

Verklaring van Nicol

Momenteel loopt het onderzoek tegen Peter nog en Nicol zou daar nog een verklaring voor moeten afleggen. Zo zei Gillis gisteren in de uitzending ook dat ze haar verklaring lekker moet afleggen. Het gaat hier over het specifieke geval dat in mei had plaatsgevonden waarbij Peter haar op verschillende plekken had gebeten. Ook dat werd eerst stellig ontkent, maar later gaven ze toch toe dat er wel ‘iets in de privésfeer’ was gebeurd. Vreemd.

Begin volgend jaar wordt deze zaak inhoudelijk behandeld. Misschien is het goed om deze zaak gelijk even mee te nemen. Verschillende verklaring van mensen die hier duidelijk over in shock zijn, moet toch genoeg zijn.