Peter Gillis is woest op Dennis Schouten: ‘heb niemand mishandeld’

Peter Gillis is woest op Dennis Schouten: ‘heb niemand mishandeld’

Vanavond om 18:00 komt weer een legendarische uitzending van RoddelPraat online. Peter Gillis is woest op Dennis Schouten, omdat hij Petertje opbelt in de uitzending om te vragen waarom hij mensen mishandeld. En dat terwijl onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer bij ons te gast is. Mooi!

Waarom?

Om 18:00 zitten we met z’n alle klaar om te kijken naar de nieuwste aflevering van RoddelPraat. Dit keer wordt deze aflevering wel heel erg legendarisch, omdat onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer bij ons te gast is. Maar dat niet alleen, want we bellen ook met Peter Gillis om hem om uitleg te vragen. Waarom mishandelt hij nou eigenlijk verschillende mensen?

Het loopt volledig uit de klauwen

Dennis zou Dennis niet zijn als hij niet geregeld heeft dat we in de uitzending gaan bellen met de grote Peter Gillis. We zijn tenslotte ook een programma die zijn werk goed doet en om wederhoor vraagt. We bellen hem op, maar het loopt volledig uit de klauwen. Dennis vraagt, heel terecht, waarom hij zo graag mensen mishandelt, maar die vraag wordt niet gewaardeerd.

Peter Gillis is woest op Dennis Schouten

Voorafgaand aan het telefoongesprek bespreken Dennis, Yvonne en ik een ‘gerucht’ met elkaar. Andere parkbewoners hebben namelijk toegegeven te zijn vreemdgegaan met Nicol Kremers. Wauw! Wat een plottwist. Dit had niemand verwacht! We bespreken dat eerst met Yv Cold en besluiten daarna met Peter Gillis te gaan bellen. Dat loopt niet goed af… Bekijk het volledige gesprek om 18:00 in de nieuwste aflevering van RoddelPraat!