Peter Gillis slaat Nicol Kremers en haar affaire met twee Polen

Peter Gillis slaat Nicol Kremers en haar affaire met twee Polen

We hebben vandaag een flinke scoop te pakken, maar het is ook een zeer ernstige zaak. We pakken het daarom wel serieus aan. Peter Gillis slaat Nicol Kremers en haar affaire met twee Polen. Uit eerste hand kregen wij deze informatie via een betrouwbare bron binnen. Ook vroegen we Peter en Nicol om een reactie.

Het verhaal in grote lijnen

Via een betrouwbare bron hebben wij informatie in handen gekregen die walgelijke details bevat. Deze zijn echter zo walgelijk dat we die niet gaan delen, ook uit belang voor Nicol Kremers. Wel delen we het verhaal in grote lijnen met jullie, omdat het een kwalijke zaak is die een plek in het licht moet vinden.

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol Kremers tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol.

Peter Gillis slaat Nicol Kremers en haar affaire met twee Polen

Nadat Peter Gillis hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Nooit verliefd geweest

Onze betrouwbare bron wist ook uit eerste hand te vertellen dat Nicol al vaker heeft laten vallen dat ze nooit verliefd is geweest op Peter en dat ze het al die tijd van haar acteertalenten moest laten afhangen. Dit hele verhaal zou zich afgelopen weekend hebben afgespeeld en zou afgelopen zijn met Nicol die Peter verlaten heeft.

We hebben Peter Gillis en Nicol Kremers gevraagd om een reactie, maar hebben (nog) geen antwoord mogen ontvangen.