Jan Dijkgraaf schrijft aan Peter Gillis: ‘Je stuurt je ergste vijand er niet naartoe’

Jan Dijkgraaf schrijft aan Peter Gillis: 'Je stuurt je ergste vijand er niet naartoe’

Jan Dijkgraaf schrijft aan Peter Gillis. Een brief die voornamelijk lijkt te gaan over het onbegrip richting SBS6, want hoe ver kan deze man gaan? Hij is nog altijd te zien op de beeldbuis in het programma ‘Massa Is Kassa’. En dat terwijl er zo ontzettend veel mis is gegaan.

Er gaan wat dingetjes mis

In het programma wordt Jan als vakantiepark-ondernemer op de voet gevolgd. Alleen zoals we weten zijn er dingen die misgaan rondom Peter Gillis. En niet enkele kleine dingen, nee… Het gaat over grote zaken. Jan Dijkgraaf heeft het even op een rijtje gezet.

Jan Dijkgraaf schrijft aan Peter Gillis

“Openstaande boetes van in totaal twee miljoen euro bij gemeenten?

Geen probleem voor SBS6!

Gemeenten die vergunningen weigeren uit angst voor witwassen en andere criminele activiteiten?

Geen probleem voor SBS6!

Illegale huisvesting van arbeidsmigranten?

Geen probleem voor SBS6!

Acht invallen van de FIOD in zes jaar?

Geen probleem voor SBS6!

Zorgen bij een gemeente over illegale prostitutie op je parken?

Geen probleem voor SBS6!

Sla je ‘ons Nicolleke’ op d’r bek of grijp je haar bij de keel of trap je haar in haar buik of probeer je een stuk uit haar neus te bijten en word je daarvoor gearresteerd?

Geen probleem voor SBS6!”

Daar slaat Jan Dijkgraaf eens even de spijker op de kop. Het is belachelijk hoe een man van alles en nog wat kan flikken en er deels mee weg lijkt te komen. En dat niet alleen, hij wordt ook nog eens uitgezonden op televisie.

‘Daar stuur je je ergste vijand nog niet naartoe’

Jan heeft ook nog wat research gedaan en kwam tot de volgende ontdekking: “Ik heb vanochtend even door de recente reviews van jouw vakantieparken gebladerd en ik kon maar één conclusie trekken: daar stuur je je ergste vijand nog niet naartoe.” En ook die informatie klopt, want er