Talpa SBS6 gaat Peter Gillis niet meer uitzenden

Talpa SBS6 gaat Peter Gillis niet meer uitzenden

Talpa SBS6 gaat Peter Gillis niet meer uitzenden. Dat is althans het geval als hij straks inderdaad vijf van de negen parken kwijt is. Het programma Massa Is Kassa gaat namelijk over niets anders dan dat en het rijkdom van Peter, maar dat is straks allemaal voorbij.

Gemeenten eisen vergunningen

Gisteren brachten we in een artikel al dat vijf gemeenten vergunningen gaan eisen. Vijf van de negen parken zouden vergunningen moeten aanvragen die ze nu nog niet hebben. In eerste instantie klinkt dat nog niet zo als een probleem, maar in het geval van Petertje is dat wel zo.

Eerder kreeg hij door twee gemeenten al dwangsommen opgelegd voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten. Hij kreeg ook geen vergunningen meer, mede omdat hij de Bibob-toets niet had doorstaan. Bij zo’n toets wordt gemeten of er risico bestaat dat je de vergunning misbruikt voor criminele zaken.

Talpa SBS6 gaat Peter Gillis niet meer uitzenden

Omdat bij Peter schijnbaar een reële gedachte bestaat dat hij het zou misbruiken voor dat soort doeleinden, kreeg hij de vergunningen niet. De kans dat hij ze nu ook niet krijgt voor die vijf parken is zeer groot. En wat gebeurt er dan? Dan is hij niet alleen vijf parken kwijt, maar heeft zijn serie Massa Is Kassa op SBS6 ook geen zin meer. De inhoud voor de serie is dan compleet verdwenen.

RTL Boulevard maakte er een video over. Bekijk deze hier.