Peter Gillis moet 5 vakantieparken sluiten: ‘Witwassen en criminele zaken’

Peter Gillis moet 5 vakantieparken sluiten

Het is wederom een zwarte dag voor Peter Gillis van Massa is Kassa. Het AD meldt dat vijf gemeenten waar zijn vakantieparken in staan, vergunningen van hem willen gaan eisen. Peter Gillis moet 5 vakantieparken sluiten. Dat is althans de verwachting.

Slechte kansen

Het AD schat de kansen van Peter slecht in. En dat is ook niet gek, want hij moest eerder al dwangsommen betalen aan verschillende gemeenten, omdat hij arbeidsmigranten illegaal had gehuisvest. Daarom kreeg hij eerder op locaties al geen vergunningen meer.

Bibob-toets

Voor het verkrijgen van een vergunning moet hij ook de Bibob-toets doorstaan. Hier wordt in getoetst of er een risico bestaat dat de ondernemer de vergunning gaat misbruiken voor witwassen of criminele zaken. Eerder bleek bij een andere gemeente al dat hij hier niet doorheen kwam. De kans dat het hier wel lukt is daarom dus nihil.

Peter Gillis moet 5 vakantieparken sluiten

Het AD schrijft hier ook over: “Hij kan hierdoor al fluiten naar vergunningen voor een horecazaak op zijn park Slot Cranendonck in Soerendonk en voor uitbreiding van zijn park De Berckt in Baarlo. Zijn pas aangeschafte camping in Valkenburg mag zelfs helemaal niet open omdat hij geen exploitatievergunning krijgt.” Wanneer Petertje straks vijf van de negen parken kwijt is, zal dat een probleem opleveren in zijn portemonnee. En wat betekent een lege portemonnee voor zijn relatie met Nicolleke? Inderdaad, dat deze niet meer zal bestaan.

18 reacties op “Peter Gillis moet 5 vakantieparken sluiten: ‘Witwassen en criminele zaken’

 1. Inside the Boundaries zegt:

  Want misdaad mag niet lonen.

  Tijd voor een bezoekje aan Talpa denk ik? Die waren een poosje dikke mik met Peter.

  En de directie van Talpa beschermt s*xoffenders en drugsverslaafden.
  Dat klopt niet.

  12
  0
  • Harry zegt:

   Wat een haatdragende mensen.
   Het probleem in Nederland is,
   als je iets betekent in het leven.
   Wordt dat je niet gegund, en zoekt men elke stok om te slaan.
   Iedereen heeft genoeg aan zichzelf, kijk allemaal in je eigen spiegel.

   6
   4
  • OsamaB zegt:

   De gemeentes gaan ons Peterke zijn vakantieparken afpakken net als bij Fort Oranje is gebeurd.
   Let maar op.

   2
   0
 2. Meneer Oboekwa zegt:

  Nu snap ik ook waarom Nicolleke het Snolleke met andere mannen bezig is. Zij ziet al dat geld verdampen en zoekt een nieuwe melkkoe. Misschien wat minder dik dan Peter dit keer.

  3
  0
 3. Erwin Rommel beautyx zegt:

  De eeuwige Brabo.
  Zijn verdediging: “Ja uh, meneer de rechter, u moet toch begrijpen dat meneer Gilles heel veel worstebroodjes nodig heeft en niet van zo’n karig nettoloontje kan leven. Dat snapt u toch?”

  4
  3
  • Debacle orakel zegt:

   Verlos de arme man dan uit zijn lijden. Maak hem tot worstenbroodjes voor de kreeften die Schimmelpedo dan zelf kan vangen. Iedereen blij.

   1
   0
 4. Timmy zegt:

  ‘Grap’ is dat de bankiers die de bonussen incasseerden, de verliezen op jouw rekening gaan schrijven. En in executieverkoop het overdragen aan de volgende muppetboef op de troon en weer hun commissie pakken.

  6
  0
  • Timmy zegt:

   Eens je de vastgoedbubbel scam kent. De parasieten en hun soort ‘slim’. Dan moeten wij geen banken redden, maar de guillotine op het marktplein opbouwen. De ‘verdieners’ als hun gewillige aapjes. Off with their heads.

   1
   1
 5. Leontine Ruiters zegt:

  Zo is het toevallig ook nog ’s een keer Petertje. Als je in Nederland met je vette kop boven het maaiveld uitkomt, dan zal je niet alleen genaaid worden door de lokale overheid. Maar gelukkig heb je nu nog een hele lieve tr(k)ouwe vriendin.

  3
  1
 6. De natuur zegt:

  Prachtig altijd, de natuurlijke omgeving op zo’n vakantiepark.

  Trek kou heel slecht, dus ben blij dat ik nou lekker binnen zit met de kachel aan.

  2
  0
 7. Petertje Napoleon syndroom zegt:

  Het ego van Petertje heeft hem zelf de das om gedaan, het koketteren met zijn centjes is zijn ondergang geworden.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.