Is Nicolleke een snolleke?

Zagen we de nimf van die dikke al eerder tongen met een andere kerel, nu blijkt ze ook echt vreemd te zijn gegaan. Ze zou het doen met Leroy, een man met heel veel spieren en het charisma van een Ikea kastje. Eerder ontkende Peter en Nisnolleke haar scheve schaats, maar we geloven er gaan bijbal van.

Het zou nu uit zijn tussen de twee, maar ze doen nog leuk omdat het anders eerder naar buitenkomt dan hun reallifedocu. Zou het niet kunnen dat zij gewoon carte blanche van hem heeft omdat hij te dik is om haar een duwtje te geven? Kan ook hè.

38 reacties op “Is Nicolleke een snolleke?

 1. Bart zegt:

  Ja, wat verwacht je dan. Die vrouw heeft ook gewoon haar behoeftes. Petertje heeft al 20 jaar zijn eigen lul niet meer gezien. Laat staan dat hij er meer kan presteren.

  33
  1
  • Kees Hermsen zegt:

   Met dat kleine pieltje van die Peter ga je geen enkele vrouw tevreden houden. Zijn eerste vrouw is ook al bij hem weg. Precies om die reden. Hij kon zijn ex niet meer bevredigen. Peter ligt snachts aan de beademing.

   13
   4
   • M. Sabur zegt:

    Klopt. Ik heb een zomer voor de Ooststappen groep gewerkt. Zijn vrouw werkt ook in het bedrijf en zat de hele tijd met mannelijke collega’s te flirten. Op het randje van sexuele aanranding. Maar die vrouw is kk lelijk.

    31
    3
 2. Janus Roos het varken zegt:

  Ik ben ook een vetlel zonder discipline
  Alleen zo oud als Peter ga ik niet worden.
  Want ik ben erger en geef geen zak om mijn voorkomen. Ja ik, het varken uit Bergen

  5
  23
 3. Tinus Plotseling zegt:

  Hoorde van de buurvrouw dat zei het met iedereen doet en dat ze de dikke heb voor de poen golddicker is ze .ik trap me hond er nog vanaf .

  5
  4
 4. Scoop zegt:

  SSSSCCCCCOOOOOPPPPP!

  Sandra Schuurhof vindt RoddelPraat niveauloos: ‘Dit is gewoon pesten!’

  Sandra Schuurhof vindt dat het programma RoddelPraat totaal geen niveau heeft. Ze ergert zich er met name aan dat Famke Louise continu wordt gebasht door presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos.

  Het RoddelPraat-duo Dennis Schouten en Jan Roos ligt al geruime tijd in de clinch met Famke Louise en dat houdt maar niet op. “Ze hebben nu weer een brief gekregen van de advocaat van Famke Louise, waarin wordt geëist dat ze iedere keer dat ze haar een ‘achterlijk wijf’ noemen…”, begint Weekend-baas Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

  Achterlijk wijf

  Presentatrice Dyantha Brooks breekt in: “Wat een beetje hun standaard taalgebruik is, maar vooral voor Famke Louise. Ze noemen haar gewoon standaard zo.”

  Bart: “Ja, en zij wil dat ze 10.000 euro betalen voor iedere keer dat ze dat doen. Nou, toen hebben zij een soort actie opgericht en vanaf nu is er in hun webshop een T-shirt te koop met een gepixelde beeltenis van Famke Louise met daaronder de tekst: ‘Achterlijk wijf.’ Is het chic, is het niet chic…”
  Sandra walgt ervan

  Sandra Schuurhof resoluut: “Ja, natuurlijk is het niet chic.”

  Collega Anouk Smulders: “Het gaat op een gegeven moment… Dat ze onenigheid hebben tot daaraantoe, maar om zo’n shirt uit te brengen… We hebben hele dagen en stichtingen die gewijd worden aan pesten. Ik vind dit gewoon echt pesten.”

  Sandra: “Dit is echt pesten, ja. Echt pesten. Op welk niveau ben je dan? Het is kinderachtiger dan kinderachtig en ik hoop dat ze gewoon flink moeten dokken.”
  Geen zaak

  Wat vindt team-Famke eigenlijk van dat T-shirt? Bart: “Ze laten weten dat dit wel degelijk inbreuk is op het portretrecht. Ze gaan geen extra zaak aanspannen tegen dit T-shirt, want ze zeggen: ‘Dan krijgen ze alleen nog maar meer aandacht.’”

  Fotograaf William Rutten lachend tegen de boze dames aan de desk: “Volgende week staan jullie op een T-shirt, denk ik!”

  Sandra: “Ja, waarschijnlijk wel. Hahaha.”

  4
  6
  • Thomas vd V zegt:

   Morgen gaan we in het Jachtseizoen eerst op jacht naar Peter Hatsaflats en Rob Geus, daarna gaan hun samen op zoek naar vieze rubbertjes
   En heeft Petertje worstenbrood een goede vervanger gevonden plakt Robje Geus een Smaakpolitie OK sticker op d’r reet

   0
   0
 5. Bart B. zegt:

  en toch zal ik dat wijf ook wel even willen neuken in het lege flessen hok van zijn vakantie parken, even lekker hard in d’r kont, heerlijk dat ze zo half over twee kratjes pils heen hangt. en die bolle maar buiten wachten waar ze blijft. super.

  14
  4
  • Ludo Sanders zegt:

   Ik denk dat je best een kans maakt. Ons Nicolleke wil natuurlijk ook een keer onder liggen, dat kon bij Peter niet zonder geplet te worden.

   Ik ben in ieder geval al tinder aan het afswipen, in de hoop dat ik haar vind. Van mij krijgt ze een superlike.

   6
   0
 6. Mark zegt:

  Roddelpraat jullie zijn serieus gewaarschuwd niet meegaan in broodje aap verhaal.. niet groter maken en zeker niet als er niks aan de hand is
  Briefje onderweg naar Radboutje kijken wij de langste adem heeft stelletje idioten. Wordt vervolgd. M. G

  1
  3
  • eerbied voor blauwe ogen zegt:

   Zijn schrijftaal (13 fouten geteld) is nog erger dan zijn spreektaal met dat nasale gebrabbel en gesputter. Maar… ik moet zeggen dat blauw oog van laatst stond hem goed: voor herhaling vatbaar.

   1
   0
 7. RaymondVL zegt:

  Toen ze Peter zijn gigantische pens zag dacht ze “Nee, dank je wel.” Toen ze Peter zijn gigantische banksaldo zag dacht ze: “Dit is ware liefde!”

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.