Flinke juridische tegenvaller voor Massa is Kassa Peter Gillis

Flinke juridische tegenvaller voor Massa is Kassa Peter Gillis

Flinke juridische tegenvaller voor Massa is Kassa Peter Gillis. Hij was van plan een camping te plaatsen naast zijn vakantiepark in Baarlo. Er werd roet in het eten gegooid toen bleek dat hij de vergunning niet kreeg.

Flinke juridische tegenvaller

Peter Gillis heeft dwangsommen opgelegd gekregen, omdat hij illegaal arbeidsmigranten huisvestte op zijn vakantiepark(en) wat bedoeld is voor recreatief gebruik. De gemeente Peel en Maas wijst zijn vergunningaanvraag af, omdat hij niet door de integriteittoets is gekomen.

Geheimhouding

Verder wil de gemeente niet veel delen over de afwijzing wegens geheimhouding. De afwegingen die de gemeente heeft gemaakt zullen we daarom ook niet weten. Is daarmee de kous af? Nou, Petertje heeft nog zes weken de tijd om bezwaar in te dienen tegen dit besluit. Op zich is de verachting dat hij dat wel gaat doen. Anders kan hij namelijk niet uitbreiden op de manier die hij wil.

En dat niet alleen. Hij had er zelf al helemaal op gerekend dat de vergunning ging komen. Het grondwerk was al klaar, de lantaarnpalen waren al geplaatst en de voorzieningen waren al aangelegd. Dat was ook de reden dat hij eerder al de dwangsom ontving, omdat dit natuurlijk illegaal is. Tja… Misschien moet je eerst drie keer nadenken voordat je besluit om rigoureus de boel al vol te bouwen alsof het van jou is.