Televisie

Estelle Cruijff heeft een spannend geheim

Estelle Cruijff heeft een spannend geheim

Estelle Cruijff heeft een spannend geheim. Althans, dat had ze, want haar dochter verklapt het in de podcast die de twee samen maken. Dochter Joëlle vertelt namelijk wat snuifduif Estelle in haar nachtkastje verborgen houdt. Of eigenlijk: probeert verborgen te houden.

Het nachtkastje van Estelle

Samen met haar dochter maakt Estelle Cruijff een podcast. In de laatste aflevering komt een spannend geheim van Estelle aan het licht. Inmiddels kan het geen spannend geheim meer genoemd worden, omdat dochter Joëlle Gullit het in de podcast heeft verklapt. Alle luisteraars weten nu in ieder geval wat Estelle Cruijff in haar nachtkastje verborgen houdt.

‘Wil jij even jouw bek houden?!’

Dochter Joëlle begint: “Ik zat laatst in jouw…” Maar Estelle kapt haar halverwege abrupt af: “Wil jij even gewoon jouw bek houden?!” Jo heeft er niks van en vervolgt gewoon met: “Nachtkastje te kijken. Ik was op zoek naar…” Als een kat in het nauw grijpt Estelle naar de microfoon van haar dochter: “Kun jij gewoon even je… NEE, NEE, NEE!”

Estelle Cruijff heeft een spannend geheim

Ondanks dat de microfoon niet meer bij haar in de buurt is, schreeuwt Joëlle: “Mama gebruikt een Satisfyer!” Alsof dit heel shockerend nieuws is, antwoordt Estelle: “Dit is niet leuk. Dit is niet meer leuk.” Nog nooit eerder is ze zo teleurgesteld geweest in haar eigen dochter, maar waarom? Uit betrouwbare bron weet ik dat bijna elk persoon van het vrouwelijk geslacht zo’n apparaat in het nachtkastje bewaard. Is dit dan echt zo shockerend dat Estelle haar dochter onterfd?

‘Als ik je een tip mag geven…’

Juultje Tieleman deelde eerder ook al op Instagram een foto van een Satisfyer die gericht was aan haar haters en schreef erbij: ‘Als ik je een tip mag geven, steek je tijd hierin’. Er wordt dus al lang geen geheim meer van gemaakt dat iedereen dat ding thuis heeft liggen. Dus: get a grip, lach erom en geniet vooral van je speelgoed. Groetjes.

[sc name=”estelle_cruijff_geheim”][/sc]

Nog geen reacties