Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt

Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt

Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt. Franstricep deelde de foto op zijn Instagram-account, maar verwijderde deze ook snel weer. Gelukkig was Dennieboy zo snel om een schermopname te maken.

Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt

Goedemorgen, mr. Franstricep. We hebben nog even snel een schermopname gemaakt van de foto die jij op Instagram had geplaatst voordat je deze verwijderde. Het gaat om een foto van Nicol Kremers waar haar verwondingen op te zien zijn als gevolg van de mishandelingen door Peter Gillis.

Triest

Hoe onze grote vriend Franstricep aan deze foto is gekomen, weten wij ook niet. Wij delen alleen maar wat hij eerder al had gedeeld. Hij heeft er alleen voor gekozen om het meteen weer te verwijderen. Hij schreef er ’triest’ bij en deelde de accounts van Peter en Nicol. Hilarisch hoe hij zich snel bedacht en de foto toch weer besloot te verwijderen.

Afpersing

Nu we het toch over Franstricep hebben… Deze mafkees wil constant geld van ons en probeert ons als neppe influencer af te persen door te dreigen in onze dm. De armoezaaier wil een financiële vergoeding in ruil voor informatie over Nicol. Of terwijl: hij wil verdienen aan de heftige en trieste situatie waar Nicol Kremers zich in bevindt. Het is wederom te zielig voor woorden…

Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt
Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt 5

UPDATE: Dit plaatste Influencer en webshop eigenaar Franstricep zojuist op zijn Instagram. (Scroll naar onder voor de foto’s). Zoals we al zeiden, deelde hij deze foto op zijn kanaal en schreef er ‘triest’ bij. De foto is inderdaad bewerkt, maar doet nu alsof wij dat in de wereld hebben gebracht.

Als je zo aan je geld wil komen..

2C9CE5E7 1BFB 459D 884B 6C191184A99C
Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt 6
44BEB5CB 9D55 47B1 AED0 4BA584F621E2
Foto van Nicol Kremers na mishandeling Peter Gillis uitgelekt 7