Britney Spears staat compleet naakt op Instagram

Britney_Spears

Normaalgesproken schrijven we nooit over buitenlandse bekende mensen, maar dit is toch wel zo bijzonder dat we jullie dit niet willen onthouden. Britney Spears staat namelijk compleet naakt op Instagram.

Gewoon even een artikeltje voor de leuk, zou ik dit willen noemen. Het is namelijk geen nieuws dat deze meid zo gek is als een deur en normaal delen we ook nooit nieuwtjes van buiten Europa, maar dit… Dit kon ik jullie niet onthouden.

Leipe Britney Spears staat compleet naakt op Instagram. Ze heeft er dan wel kleine hartjes voor geplakt, maar eigenlijk verhult dat net niks. Stel je voor dat je rustig met een handdoek en een opblaasbaar luchtbed over het strand wandelt en opeens Britney Spears door het zand ziet rollen in niks anders dan haar vleespak en een horloge.

Vertel het me ook vooral als ik te achterlijk ben om te begrijpen wat hier aan de hand is, maar waarom staan er af en toe pagina’s uit een boek tussen? Het boek ‘Visual Voyages; Imagenes of Latin American nature from Columbus to Darwin’, ja, precies… Lieve hemel.

https://www.instagram.com/p/CjWgciEJxn3/?utm_source=ig_web_copy_link

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN