Instagram

Royalistiq en Dewy Langenberg uit elkaar

Royalistiq en Dewy Langenberg uit elkaar

Royalistiq en Dewy Langenberg uit elkaar. Roy deelde gisteren het bericht na vier jaar een einde te hebben gemaakt aan de relatie met Dewy. Tragisch…

Wie is Royalistiq?

Voor de mensen die niet weten wie Royalistiq is… Het is een YouTuber die zich bezighoudt met het spelen van spelletjes op de Playstation of op de computer. Hij werd groot door het spelen van Fortnite en speelde het spel zelfs op het podium in het theater. Hier kwamen vele kinderen op af.

Uiteindelijk werd Roy vooral bekend door de vele memes die over hem gemaakt werden. Denk hierbij aan die achterlijke video waarbij hij Year Of Summer stond te zingen in de badkamer. Of de video waar hij zo agressief werd dat hij met ziektes begon te schelden voor zijn jonge fan base. Geinig. Oh, ja… En hij zette Focusdrink op de markt waar ik ooit een video voor maakte op mijn YouTube-kanaal Jan’s Reviews.

Royalistiq en Dewy Langenberg uit elkaar

Inmiddels is het al vier jaar geleden dat Royalistiq en Dewy Langenberg een relatie kregen. Die relatie is nu plotseling tot een einde gekomen. Ze zijn volgens Roy ‘al een tijdje niet meer samen’. De reden achter de relatiebreuk wordt niet bekend gemaakt.

‘De vonk was er gewoon niet meer’

Hij plaatste een foto in zijn verhaal op Instagram en schreef hierbij: “Royalistiq en Dewy Langenberg zijn inmiddels al een tijdje niet meer samen. Na een bijna 4 jaar lange relatie, hebben we in goed overleg besloten er een punt achter te zetten en als goede vrienden uit elkaar te gaan. Er is niemand vreemd gegaan, de vonk was er gewoon niet meer. Wij hopen op jullie begrip en ik wil Dewy bij deze nogmaals bedanken voor de fantastische jaren die we samen hebben gehad.” Zonde, maar eerlijk is eerlijk: Dewy mag best een keer op het snoetje komen zitten.

Nog geen reacties